Advert

BAFRA'DA İKİ BİN KİŞİLİK ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU İNŞAATI

HIZLA DEVAM EDİYOR

BAFRA'DA İKİ BİN KİŞİLİK ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU İNŞAATI
BAFRA'DA İKİ BİN KİŞİLİK ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU İNŞAATI

 4 Mayıs’ta Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın temelini attığı iki bin kişilik çok amaçlı kapalı spor salonu  temel atma töreninde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Attığımız her adımda Samsun'a ve Samsun'un ilçelerine değer katmaya, Samsun'umuza, Bafra'mıza, tüm ilçelerimize Türk milletine topyekun yepyeni değerler kazandırmaya devam ediyoruz. Salonun ihale süresi 640 gün. Benim müteahhide verdiğim talimat şu anda 300 gün, 300 gün de bu salon bitecek. Yılbaşında salonu teslim alıyoruz. Gelecek eğitim öğretim ikinci sömestri döneminde karne tatilinden sonra Bafra'nın okul sporları bu salonda yapılacak. Buradan sizlere söz veriyorum."demişti.

     Spor salonu inşaatı hızla devam ederken Tesisler Daire Başkanı Hasan Hüseyin Şen'in, “Sayın Bakan Siyasetçi. Bafra’daki temel atma töreninde yaptığı konuşma beni bağlamaz.” dediği, Hasan Hüseyin Şen’in firma ile ilgili evrakların tasdikini yapmadığı ve Bafra’ya yapılan projeye soğuk baktığı iddia edilmişti.
 
  Bafra Haber Gazetesi olarak haberin doğruluğunu araştırmak için  Bafra'nın Fatih Mahallesi'nde yapılan iki bin kişilik çok amaçlı spor salonu inşaat çalışmalarını yerinde görüp inşaatın son durumu hakkında bilgiyi Yapı Tic.Ltd.Şit`nin Kapalı Spor Salonu İnşaat Firma Yetkilisinden aldık. 
 
    Firma Yetkilisi yaptığı açıklamada, “Bafralıların merakla beklediği Kapalı Spor Salonu kaba inşaatının  %100'ünü bitirdik.Yıl sonuna kadar inşaatın çatısını kapatacağız.Çalışmalarımız hızla devam ediyor.Bu güne kadar firmamızın katkılarıyla inşaatın yapımını sürdürüyoruz. Bizi  Gençlik ve Spor Bakanımız  Suat Kılıç'ın vermiş olduğu söz  bağlar.Firmamız attığı imzanın arkasındadır.Çalışmalarımıza hızla devam ederek  çok amaçlı kapalı spor salonunu taahhüt ettiğimiz zamandan önce Bafralılara teslim edeceğiz."dedi.
 
 
 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500