Türk Eğitim-Sen Bafra İlçe Başkanlığı iş yeri temsilcileriyle birlikte geniş katılımlı istişare toplantısı düzenledi.
Toplantıya Türk Eğitim-Sen Bafra İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri ile ilçemiz okullarında bulunan Türk Eğitim-Sen iş yeri temsilcileri katıldı. Yoğun bir katılımın gözlendiği toplantıya ayrıca Türk Eğitim-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Levent KURUOĞLU , İl yönetim kurulu üyeleri ve akademisyen üyeler de katıldı.
Türk Eğitim-Sen Bafra İlçe Başkanlığı’nın yeni hizmet binasında yapılan yemekli toplantıda İlçe Başkanı İbrahim AKEKMEKCİ, sendikal manadaki son gelişmeleri değerlendirdi. Eğitim-öğretim yılının ikinci yarısında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.
27 Şubat cumartesi günü Büyük Otel’de Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi tarafından düzenlenen” Ülkemizde Sendikal Çalışmalar” adlı seminere üyelerimizin davet edilmesini istedi.
Bafra’daki bazı işyerleri ile yapılan Türk Eğitim-Sen üyelerine özel indirim anlaşmaları ve bununla ilgili broşürlerin dağıtımı yapıldı.
13 Mart 2010 tarihinde yapılacak olan “Büyük Ankara Yürüyüşü ve Mitingi”ne katılım konusunda işyeri temsilcilerini bilgilendirdi.
İl ve İlçemizdeki eğitim çalışanlarının sorunları hakkında görüş alış-verişinde bulundu
Toplantıda Türk Eğitim-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Levent KURUOĞLU Samsun genelindeki sendikal çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ayrıca işyeri temsilcilerinden gelen gündem ve mevzuata dair soruları cevaplandırdı.
TÜRK EĞİTİM-SEN BAFRA İLÇE BAŞKANLIĞI
TÜRK EĞİTİM-SEN BAFRA TEMSİLCİLİĞİ
İLETİŞİM HATTIMIZ:
GSM: 0 530 882 17 92 İŞ TEL: 542 80 89
YENİ ADRESİMİZ.
Hacınabi Mahallesi Tekel Caddesi No:47 Kat:4
(Vergi dairesi karşısı, TEDAŞ ÜSTÜ)
E-POSTA VE MSN: bafraturkegitim-sen@hotmail.com