BAFRA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİNDE ANLAMLI TÖREN

Samsun’un Bafra ilçesinde bulunan Bafra Fenerbahçeliler Derneğinde anlamlı bir mini tören yapıldı.

BAFRA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİNDE ANLAMLI TÖREN
BAFRA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİNDE ANLAMLI TÖREN

Aslen kendisi Bafra Çilhane Mahallesi doğumlu olan ve Fenerbahçe futbol takımının 17 yıldır bir fiil malzeme sorumlusu Dursun Çetin’e geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle şampiyonluk kupası ile birlikte tüm ekibe dağıtılan şampiyonluk madalyası ile birlikte Bafra Fenerbahçeliler Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette bir sürpriz yapan Çetin Bafra Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Resai Yılmaz ve yönetimine Fenerbahçe forması ile birlikte şampiyonluk madalyasını armağan etti.

Dernek binasında yapılan mini törende konuşan Bafra Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Resai Yılmaz,’’ Ne mutluyum ki Fenerbahçeliyim.  Bu takım efsane oldu. Bu takımı efsane yapan başta Aziz Yıldırım Başkanımız ve yönetimine, teknik heyete, vefakar futbolcularımıza ve tüm taraftarlarımıza Bafra ilçesinden şükranlarımızı sunarız. Fenerbahçeliler Derneği 1992 yılında Bafra’da kurulmuştur, kendim ise yine ilk kurucularından olduğum gibi Fenerbahçeliler Derneği’nin de yine ilk başkanıyım. Ve Fenerbahçeli olmaktan gurur duyuyorum. Malzeme sorumlusu Bafralı hemşerimiz Dursun Çetin’in anlamlı jestine de teşekkür ederim.’’ dedi.

Fenerbahçe Futbol Takımı Malzeme Sorumlusu Dursun Çetin ise,’’ Fenerbahçe futbol takımının 17 yıllık malzeme sorumlusuyum. Bafra Fenerbahçeliler Derneği Onursal üyesiyim. Bizlere takılan anlamlı 19.Şampiyonluk madalyasını Bafra Fenerbahçeliler Derneğine armağan edip en güzel yerde bir anı kalmasını istedim.

Bugüne kadar şu anda Alman Milli Takım Teknik Direktörü Löw, Zeman, Rıdvan Dilmen, Turhan Sofuoğlu, Mustafa Denizli, Vernel Ronald, Oğuz Çetin, Daum, Zico, Merhum Aragones, Aykut Kocaman ve Ersun Yanal’la çalışma şerefine nail oldum. Hepside birbirinden değerli hocalarımdır. Başkanımız Aziz Yıldırım ise baba adamdır. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

 

Konuşmalardan sonra ise Çetin başkan Yılmaz’a ve yönetimine şampiyonluk madalyasını ve Fenerbahçe formasını sundu.