Bafra Kaymakamlığı, Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar Yemeği Verdi

KAYMAKAM KATIRCI, “BİZ, SİZİNLE BİR AİLEYİZ”

Bafra Kaymakamlığı, Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar Yemeği Verdi
Bafra Kaymakamlığı, Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar Yemeği Verdi

KAYMAKAM KATIRCI, ŞEHİT AİLELERİNE VE GAZİLERE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Bafra Kaymakamlığı, Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar Yemeği Verdi.

 Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri'nde verilen yemeğe, Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Garnizon Komutanı Kıdemli Yüzbaşı İlhan Güngör, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra Şubesi Müdürü Yakup Tulum, MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, Bafra Askerlik Şube Başkanı Serkan Savaş, Bafra Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ahmet Dursun, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu,  Bafra İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı  Abdurrahman Mangan, Bafra ilçe Müftüsü Burhan Keleş, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

         Bafra ilçe Kaymakamı Ali Katırcı yaptığı konuşmada, "Aziz şehit yakınlarımız, kahraman gazilerimiz ve aileleri, sivil toplumumuzun değerli temsilcileri, basınımızın değerli temsilcileri, hepiniz Kaymakamlığımızın düzenlemiş olduğu bu iftar yemeğine hoş geldiniz. Şahsım adına hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Bu Ramazan ayı gününde birlik, beraberlik içerisinde, bütün Müslüman âleminin ülkemizde hep birlikte ve düzen içerisinde olmasını niyaz ediyorum. Bu akşam iftarımızı birlikte yapmayı arzu ettik. Çorbamızı paylaşmayı, aynı sofrayı paylaşmayı arzu ettik. Ben teşrif eden, katılan bütün misafirlerimize devletimiz adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

                       KAYMAKAM KATIRCI, “BİZ, SİZİNLE BİR AİLEYİZ”

         Devletin yanında şehit ve gazi ailelerinin çok kıymetli yere sahip olduğunu belirten Bafra İlçe Kaymakamı Ali Katırcı,  “Sizler devletimizin yanında çok kıymetli bir yere sahipsiniz. Sizinle ilgili her çalışmada devletimiz, hükümetimiz bütün birimlerimiz tüm gayretini gösteriyor. Size en yüksek mevkiyi ve en yüce değeri vermeye gayret ediyor. Milletimiz de size en büyük değeri veriyor. Toplumda her zaman en saygın olan insanlar aziz şehitlerimiz, kahraman gazilerimiz ve onların bize bıraktığı yakınlarıdır. Dolayısıyla size milletimiz de göz bebeği gibi bakıyor ve sizi çok değerli buluyor. Sizi her zaman takdir ediyor." diye konuştu.

 

          Bafra İlçe Müftüsü Burhan Keleş’in yaptığı duanın ardından Bafra İlçe Kaymakamı Ali Katırcı, şehit aileleri ve gazilerle sohbet etti.