Advert

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AYTEKİN GİRGİN'DEN

ÖĞRETMENLERE GÖRÜNTÜLÜ MESAJ

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AYTEKİN GİRGİN'DEN
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AYTEKİN GİRGİN'DEN

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin 24 Kasım Pazartesi günü kutlanacak olan Öğretmenler Günü için bir görüntülü mesaj yayınlayarak öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünün resmi internet adresinde yayınlanan mesajda Girgin öğretmenlere; "Çok kıymetli meslektaşlarım; bizler milletimizin hamurunu bıkmadan usanmadan hergün yoğuranlar, toplumumuzu hergün yeniden inşa eden insanlarız. Milletler sahip oldukları değerleri, kıymeti, kültürü, yani varoluş sebeplerini, öğretmenleri vasıtasıyla gelecek nesillere aktarırlar. Öğretmenlerini, eğitim ve öğretim süreçlerini canlı tutabilen insanlar ancak geleceklerini doğru ve sağlam temeller üzerine inşa edebilirler. Dünyanın neresinde olursa olsun öğretmenlik kolay bir meslek olmamıştır. Sabır, metanet, cesaret ve sağduyu mesleğimizin ana unsurlarıdır. Hemen her gün önümüze gelen yavrularımızı, canlarımızı ve geleceğimizi yeniden ve yeniden sabırla, ilimle irfanla inşa edecek olan bizleriz.

Değerli meslektaşlarım; Başöğretmenimiz Aziz Atatürk'ün de vurguladığı ülkemiz bizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller beklemektedir. Tüm bu duygu ve düşüncelerle, tüm öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutlar, selam ve saygılarımı sunarım" dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500