Advert

“Oerlikon Group TÜTÜNCÜLER’e Dost elini uzattı”

Türkiye’de konusunda, hizmetleriyle ve de AR-GE çalışmalarıyla’da başarılı olabilmek için büyük gayretler gösteren tedarikçilerimizden TÜTÜNCÜLER, dünya teknoloji Arenasına giriyor.

“Oerlikon Group TÜTÜNCÜLER’e Dost elini uzattı”
“Oerlikon Group TÜTÜNCÜLER’e Dost elini uzattı”

 

ITM-2009 İstanbul Uluslararası Fuarı’nda TÜTÜNCÜLER standını ziyaret eden,Türklere her zaman dost eli uzatan, Oerlikon Textile Compenents Grubu değerli Başkan ve Başkan yardımcıları, koordinatörümüz Erbil Canbulatın sunumu sonrası, bizim numunelerimizi alıp,  AR-GE  bölümlerine götürmüşlerdi.Bilahare yaptıkları deneme ve araştırmaları neticesinde TÜTÜNCÜLER ürünlerinin de dünya standartlarında olduğunu belirtmişlerdir.

Ayrıca,Oerlikon Grubu’nun uluslararası pazarlama süper liginde çok başarılı grafikler çizen Dr.Dipl.Ing.C. Yalçın ve Dipl.Ing.C. Esen Beyler Türk ürünlerinin dünya teknoloji arenasına girmesini samimiyetle cesaretlendirmiş ve  teşvik etmişlerdir.

2010 yılındaki gelişmeler neticesinde, Oerlikon Textile Compenents Türkiye Mümessili Tekspar Gn.Md.Uzman Pazarlamacı, Kazım Erdoğan Beyin büyük yardımlarıyla Türkiye,Uzakdoğu,Türk Cumhuriyetleri ve Balkanlar olmak üzere tanıtım çalışmaları başlatılmıştır.Tanıtım ve pazarlama faaliyetlerimizi, yıllarca yurtiçinde ve yurtdışında büyük tecrübeler kazanmış ,uzman Text.Ing.Erbil Canbulat Bey koordine etmektedir.

Söyleşimiz devam eden, TÜTÜNCÜLER Şirketi’nin Gn.Md.Dipl.Ing. İlter Tütüncü ; Ülkemizin küçük bir penceresi olduklarını, çok fazla çalışarak, iyi hizmetler vererek, kaliteli mamüller üreterek ve de dünya ile rekabet ederek, başarılı olacaklarına inanmaktadır. Ayrıca kendilerine yardım eden, yönlendiren, birlikte el ele veren şahıs ve şirketlere saygı ve minnetlerini sunduğunu da sözlerine eklemiştir.

TÜTÜNCÜLER Şirketi tekstil makineleri, yedek parçaları üretimin de 24 yıldır hizmet vermektedir. Uzmanlık dalını ring makineleri otomatik takım değiştirme sistemindeki kops tutucu ve taşıyıcı aksamları üzerine geliştirmişlerdir.

TÜTÜNCÜLERİN Dünya Teknoloji Arenasına sundukları ürünler şunlardır;

Zinser Ring Makineleri için içten ve dıştan Kops tutucular (T-100,T-200,T-400,T-500 k.tutucuları),Rieter Ringler için Kops tutucu(T-30/33),Marzoli Ringler için Kops tutucu(T-600) standart olarak üretilmektedir. Bizde yurtiçi ve yurtdışı hizmetlerini başarı ile sürdüren TÜTÜNCÜLER Şirketi’nin , dünya arenasında her daim  önde olmasını dileriz.

Gn.Md. İlter TÜTÜNCÜ

TÜTÜNCÜLER  Marketing and Product Strategy Vice President C.Şahin TÜTÜNCÜ

İlter TÜTÜNCÜ,Kazım ERDOĞAN ve Erbil CANBULAT Oerlikon Tekspar çatısı altında

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500