ÖMER SÜSLÜ," BİZE YETKİ VERİN, SAMSUN'U ŞAHA KALDIRALIM"

MHP SAMSUN İL BAŞKAN ADAYI ÖMER SÜSLÜ,"BİZE YETKİ VERİN, SAMSUN'U ŞAHA KALDIRALIM" Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun il Başkanı adayı Ömer Süslü, '' Seçimlere kazanç noktasından bakarsak, kazanç bir sonuçtur, seçimse bir başlangıçtır '' dedi.

ÖMER SÜSLÜ,
ÖMER SÜSLÜ,

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun il Başkanı adayı Ömer Süslü,21 Şubat 2015 Cumartesi günü kongre öncesi seçim çalışmalarını Bafra Öğretmenevinde düzenlenen yemekli toplantısında, Milliyetçi Hareket Partisi Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, yönetimi ve partililerle bir araya geldi.

       Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkan adayı Ömer Süslü,yemek öncesi yaptığı konuşmada, '' Öncelikle hepiniz davetimize hoş geldiniz. 19 yıldır çizgisinde hiç bir kırık olmadan davasına hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. Bulundukları her ortamda örnek teşkil eden sizlerin sayesinde bu genç kardeşiniz diyor ki; '' Biz Samsun'u ayağa kaldırmaya talibiz.  Sizin bize verdiğiniz bu eğitimin boşa gitmediğini ve heba olmadığını göstermek istiyoruz. Bunun içinde bize güç verin, yetki verin diyoruz. 21 Şubat günü sizlerin huzuruna çıkar isek, öyle bir yönetim ile karşınıza çıkacağız ki; işte bu arkadaşlar, bu çocuklar Samsun'un ve Türkiye Cumhuriyetinin makus talihini yenecek kadroları oluşturmuşlar ve Allah hepsinden razı olsun diye size dedirteceğiz. Buna emin olun genç, tecrübeli ve kendi ayaklarının üzerinde durabilen hiç kimse ile bu güne kadar siyasi bir mücadelenin içine girmemiş, hiç kimseyi kırmamış, hiç kimseyi üzmemiş bir ekibimizle ve elbette yine tecrübeli ağabilirimden oluşturduğumuz bir yönetimle huzurlarınıza çıkacağız. Türk Milliyetçilerinin önünde çok önemli bir seçim var. Birlik olacağız, beraber olacağız, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve büyük Türk Milletinin makus talihini hep birlikte tekrar yeneceğiz. Feryat etmeyi bırakacağız. Telafi etmemiz gereken onca zarar var. Milli hassasiyetlerimiz ayaklar altına alınmış. Her türlü dertlerimiz çiğnenmiş. Camilerimiz nerdeyse bölünecek, biz hala sen ben kavgasındayız. Bunu yapma lüksümüz yok. Bizim açık ve net 17 ilçede konuştuğumuz bir konu var. Ben kazanç ve kayıp kelimelerini Türk Milliyetçiliğinin siyasi çekişmelerinde kabul etmiyorum. 21 Şubatta yapılacak olan seçim adı üzerinde bir seçimdir. Kardeşler üzerinde bir yarıştır. Burada delegasyon takdir edecek ve diyecek ki; bizim il teşkilatımızla beraber Samsun'un tamamını bu kardeşlerimiz yönetsinler. Bu bir tercihtir, değerli arkadaşlarım, kazanç noktasından bakarsak, kazanç bir sonuçtur. Seçimse bir başlangıç'' dedi.

                                   YENİ BİR VİZYON FARKLI BİR ANLAYIŞ

      MHP’yi Samsun’da harekete geçirerek yeni bir dönem başlatacaklarını ifade eden Süslü sözlerini şöyle tamamladı;

     ”Ben ekip çalışmasına inanan ve Samsun’da yeni bir vizyon yaratmaya odaklanan bir anlayışla partimizi yöneteceğim. Yönetim kurulumuzda çok değerli ve kendi branşlarında önemli yerlere gelmiş dava arkadaşlarımız var. Genç bir ekibi tecrübeli bir kadroyla buluşturarak, Samsun’da MHP’yi şaha kaldırmak istiyoruz. Bu yolda hepinizin desteğini istiyorum.”

        MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar,21 Şubat 2015 Cumartesi günü yapılacak olan Samsun il Kongresinde il başkanlığı seçiminde aday  olan başkan adaylarına başarılar diler, kongremizin partimize yakışır şekilde geçmesini temennisiyle, kongremizin Samsun'umuza,Türkiye'mize hayırlara vesile olmasını dilerim" şeklinde konuştu.