ABDULLAH KURUMAHMUTOĞLU,”400 MİLLETVEKİLİ HEP BERABER ÇIKARACAĞIZ”

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Abdullah Kurumahmutoğlu, “400 milletvekilini hep beraber çıkaracağız” dedi.

ABDULLAH KURUMAHMUTOĞLU,”400 MİLLETVEKİLİ HEP BERABER ÇIKARACAĞIZ”
ABDULLAH KURUMAHMUTOĞLU,”400 MİLLETVEKİLİ HEP BERABER ÇIKARACAĞIZ”

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Abdullah Kurumahmutoğlu, Bafra Öğretmenevi'nde AK Parti Teşkilatı, mahalle muhtarları ve basın mensupları ile düzenlediği yemek programında bir araya geldi.

            Programa Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetimi,  Abdullah Kurumahmutoğlu’nun babası İşadamı Ali Kurumahmutoğlu, AK Parti üyeleri, mahalle muhtarları ve basın mensupları katıldı.

                    “PARTİMİZDEN 100 KİŞİ ADAY ADAYI OLDU”

        AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,” Aday adaylarımız gerekli yerleri ziyaret ederek, hem kendileri tanıtma fırsatı buluyorlar, hem de AK Partimizin icraatlarını anlatıyorlar. Tabi bu çalışmaların sonunda, temayül yoklamaları var. 28 Şubat ve 1 Martta aday adaylarımız teşkilatlarımızın huzuruna çıkacaklar. Devamında kamuoyu yoklamaları ve anketlerle halkımızın huzuruna çıkacaklar. 7 Haziran genel seçimlerinde elimizden gelen çalışmaları yapacağız. Şuan aday adayı başvuruları tamamlandı. Partimizden 100 kişi aday adayı oldu” dedi.

        Abdullah Kurumahmutoğlu yemek sonrası konuşma yaparak hazırlanan slayt gösterimi ile projelerini tanıttı.
         Kurumahmutoğlu konuşmasında, “Bu gün yine hükümetimizin meclisten geçirmek istediği, toplumun kargaşa çıkaranların, haddini aşarak, Molotof kokteyliler kullanarak otobüsleri yakmasına ve benzeri terör faaliyetlerini engellemek için hükümetimizin ortaya koymuş olduğu programa, kanun teklifini delmeye çalışıyorlar. Meclise de kaosu, kargaşayı taşımaya çalışıyorlar arkadaşlar. Bu iş çığırından çıkıyor. Çok şükür şuurlu milletimiz buna dur diyecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi Allah`ın izni ile 400 milletvekilini hep beraber çıkaracağız” dedi.
                                         “Düşmanımız Bitmeyecek”
         Düşmanlarının bitmeyeceğini belirten Kurumahmutoğlu, “Arkadaşlar şuna inanın kıyametin sonuna kadar düşmanımız bitmeyecek.  Biz düşmanlarımızla büyüyeceğiz. 30 yıldır PKK ile savaşıyoruz. Bizim Türk ordusu dünyanın 1 numaralı ordusudur. Gerilla ile savaşan ve gerillayı yenen ve öğle bir gard aldık ki kendi uçağımızı kendimiz yapıyoruz. Kendi helikopterimizi kendimiz,  tankımızı, insansız hava aracımızı kendimiz yapıyoruz. Termal kameralar üretip moderasyon yapıyoruz. Bunları daha önce İsrail, Amerika, Fransa ve Almanya’dan alınıyordu. Kendi yazılımlarımızı kendimiz yapıyoruz” diye konuştu.
                                        “Sizi Mahcup Etmeyeceğim”
          Programda katılımcılardan destek beklediğini söyleyen ve kendilerini mahcup etmeyeceğini belirten Kurumahmutoğlu şunları söyledi:

          “Bizim milletimiz salih amel işleme meraklısıdır. Şuanda şu meclisin içerisindeki herkes salih amel işliyor. İman edip salih amel işleyenler kurtuluşa ermişlerdir diyor ayeti kerime. Dolayısıyla biz buradan cebimize bir şey koymayacağız. Memleketimiz için milletimiz için, dinimiz ve diyanetimiz için   hep beraber bir araya geldik. Çok şükür Bafra burada. İnşallah bu toplantımız 2015 seçimlerinin işaret fişeği olacak. Hangi arkadaşımız seçilirse seçilsin inşallah birlik ve beraberlik içerisinde hareketle yola çıkacağız. Şuan burada gördüğünüz tablo nihayetinde en demokratik şekilde seçimlerin neticelenmesini ve AK Parti iktidarının bayrağını Bafra`ya ve Samsun’a hep birlikte dikeceğiz. Değerli dostlarım Kuran-ı Kerim’de bir ayet-i kerime var. Yola çıktığınız arkadaşınıza dikkat edin, çok sağlam olsun. Oldu ki yarı yolda bırakmasın. Şimdi İnşallah eğer sizlerin vereceği destekle milletvekili adayı olursak, arkadaşlar ben yola çıktığım arkadaşlarımız hiç birini yarı yolda bırakmadım. Elhamdülillah ilkokuldaki arkadaşımla bile hala görüşürüm. Dolayısıyla sizlerin vereceği bu destek benim için çok kıymetlidir. Yarın bir gün milletvekili seçildi de karşımızda yok, telefona çıkmaz, davet ederiz gelmez, gideriz görmez gibi  bir takım şikayetler bazı yerlerden aldığım için özellikle ifade ediyorum. Biz bu yola birlikte çıkıyoruz. Çünkü davamız hak davası kendi şahsi menfaat davası değil. Hak davasında bencilik olmaz biz olur. Dolayısıyla biz birlikte bu davayı göğüslüyorsak Allah’ın izniyle birbirimizle hem görüşeceğiz, hem paylaşacağız, bu şekilde toplantılar inşallah  vekilde olursak çok yapacağız. Yeni bir çağı başlatacağız. Birçoğunuz  abim, kardeşim, hocam, beraber büyüdüğümüz dostlarım hepimiz buradayız, beraberiz Bafra’nın adayı olarak bu bölgenin adayı olarak sizin ciddi destek ve gayretlerinizi bekliyorum. Bu konuda sizi mahcup etmeyeceğimi bilmenizi istiyorum.”dedi.

            Daha sonra program AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Abdullah Kurumahmutoğlu’nun babası Ali Kurumahmutoğlu programlara katılan herkese yönelik yaptığı teşekkür konuşması ile sona erdi.