Başkan Genç'in minik misafirleri

'GENÇLERİ BİLGİYLE DONATIYORUZ'

Başkan Genç'in minik misafirleri
Başkan Genç'in minik misafirleri

Bahçeşehir Koleji'nin minik öğrencilerini ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Yeni Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 vizyonu çerçevesinde Yeni Samsun'un çocuklarına çok daha güzel yarınlar sunmak için çalışıyoruz" dedi.

 

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Bahçeşehir Koleji'nde eğitim gören minik öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte makamında ağırladı. Öğrencilerle sohbet eden ve zaman zaman onları dinleyen Genç, Canik Belediyesi olarak hedeflerinin, yarının büyükleri çocuklara daha güzel bir şehir bırakmak olduğunu söyledi. Genç, "Yeni Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 vizyonu çerçevesinde Yeni Samsun'un çocuklarına çok daha güzel yarınlar sunmak için çalışıyoruz" dedi.

 

'GENÇLERİ BİLGİYLE DONATIYORUZ'

 

Çocuk ve gençlere yaptıkları her yatırımı geleceğe yapılan yatırım olarak gördüklerini belirten Başkan Osman Genç, "Çocuklarımız bizim hizmet yelpazemizin her zaman en başında yer almıştır. Geleceğimizin güvencesi, yarınlarımızın emanetçileri olan evlatlarımızın, modern çağın ve teknolojinin gerektirdiği şekilde bir bilgi birikimi ile donatılmaları amacı ile inşa ettiğimiz kültür, eğitim ve spor merkezlerimiz, gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamaktadır" diye konuştu.

 

'DEĞERLERİYLE YETİŞEN GENÇLİK'

 

Milli ve manevi değerleriyle birlikte yetişen bir gençlik hedeflediklerini de ifade eden Genç, "Yeni Türkiye'de bu şehrin en büyük ihtiyacı ahlaki, ilmi ve stratejik derinliktir. Yani Yeni Samsun bunların üzerine geleceğe ilerlemelidir. Biz gençlerimize yönelik yaptığımız kültürel yatırımlarla şehrimizi 2023 ve 2071'e bu üç temel esas üzerine hazırlıyoruz. Yani İslam algısıyla yetişen, değerlerini özümseyen ve milli ve ahlaki değerleri geleceğe taşıyacak bir gençlik yetiştiriyoruz" şeklinde konuştu.

 

GENÇ'TEN MİNİKLERE MAVİ MARMARA KUMBARASI

 

 

Başkan Genç ziyaretin sonunda çocuklara kumbara olarak kullanılan Mavi Marmara maketi hediye ederken, daha sonra Başkan Yardımcısı Alican Usta miniklere Canik Belediyesi hizmet binasını gezdirdi. Belediye binası ve belediyenin çalışmaları hakkında Usta'dan bilgi alan çocuklar, merak ettikleri tüm soruları sordu.