Advert

BU SEÇİM ÇOK DEĞİŞİK BİR SEÇİM OLACAK

BAKAN KILIÇ:”BU SEÇİM ÇOK DEĞİŞİK BİR SEÇİM OLACAK”

BU SEÇİM ÇOK DEĞİŞİK BİR SEÇİM OLACAK
BU SEÇİM ÇOK DEĞİŞİK BİR SEÇİM OLACAK

 Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bafra ve Alaçam ilçesinde, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Bakan Kılıç, seçim otobüsü üzerinden vatandaşlara seslendi.

 

     Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Bu seçim çok değişik bir seçim olacak. Milletle beraber olmayan hiçbir oluşum, hiçbir siyasi parti başarıya ulaşamaz” dedi.

 

      AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, topyekün sahada olduklarını ve 7 Haziran seçimlerinin AK Partinin devamı olacağını söyledi. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “İşte halkımız, işte teşkilatımız, bir ve beraberiz, bir ve beraber olduktan sonra geçmişte olduğu gibi büyük başarılara imza atacağımıza gönülden inanıyorum. Çünkü birlikte olmanın meyvelerini daha önce aldık. İnşallah 7 Haziran’da da, işte halkımız, AK Parti teşkilatının her kademesinde görev yapan bütün kardeşlerimizle beraber, her vatandaşımıza, her insanımıza, ulaşmak için birlikte elimizden gelen görevi yapacağımıza şahsen ben inanıyorum” dedi.

 

       Samsun’un her tarafına olduğu gibi Bafra’ya da hizmet vereceklerini belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, en büyük desteği Bafra’dan beklediğini söyledi. Yeni anayasa ve başkanlık sistemi doğrultusunda bir düzenleme yapılması gerektiğini belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel,”Bafra’ya daha fazla hizmet vereceğiz. Çünkü bu kadar en yüksek oyu veren insana tabi hizmeti vereceğiz. Bafra’ya daha fazla hizmeti getireceğiz. Yeni Türkiye için yeni sisteme ihtiyacımız var” dedi.

 

       9.Sıradan AK Parti Samsun Milletvekili adayı Adem Tuncer yaptığı konuşmada,  7 Haziran genel seçimin çok önemli olduğunu belirtti. 8.Sıradan AK Parti Samsun Milletvekili adayı Hüseyin Avni Çatal, koalisyon döneminin çok sıkıntılı bir dönem olduğunu belirterek, “Daha çok oy, daha güçlü iktidar, daha güçlü devlet demektir. Bu özellikle gençlerimize lazım olan bir şeydir” dedi. 7.Sıradan AK Parti Samsun Milletvekili adayı olan Yılmaz Hocaoğlu, CHP’nin projesine baktığını ve CHP’nin projesinin hep keseden para dağıtmak olduğunu iddia etti. Hocaoğlu,”Sizden rica ediyoruz. Eksikliklerimizi gidermek için bize bir kere daha olağan gücünüzle destek verin” dedi. 6. Sıradan AK Parti Samsun Milletvekili adayı Kamuran Özden, “Bafra’da stadımız, yüzme havuzumuz bitti. 20 gün sonra Kapalı Spor Salonumuz bitiyor. Bafra için 7 Haziran seçimleri çok önemli, çocuklarımız için, gençlerimiz için çok önemlidir. Bafralının oyu enişteye, Bafralının oyu AK Partiye diyorum” dedi.

 

        AK Partinin bugünlere gelmesinde bayanların çok büyük emeği olduğunu belirten 5.Sıradan AK Parti Samsun Milletvekili adayı olan Hasan Basri Kurt,”Bu ülkede 28 Şubatları yaşadık. Ama Elhamdülillah o günler çok geride kaldı.  AK Parti gücüne güvenerek, tek başına durmayı bildi. Artık yeni Türkiye diyoruz. Onun için 7 Haziran seçimleri çok çok önemli” diye konuştu. 4. Sıradan AK Parti Samsun Milletvekili adayı olan Çiğdem Karaaslan,”Biz, ortaya bir ideal koyduk. Bu idealin adı yeni Türkiye, bundan sonra biz 2023’ü,2071’i hedefliyoruz. Biz, insanı merkeze aldık. İnsanı merkeze alan politikalar ürettik. AK Parti annelerin dualarını alarak yola çıkan bir partidir. O dualarınızı eksik etmeyin” şeklinde konuştu.

 

         Bafra’nın hiçbir zaman kendilerini mahcup etmediğini vurgulayan 3. sıradan AK Parti Samsun Milletvekili adayı olan Fuat Köktaş, AK Parti’nin milletle birlikte çıktığı yolda, milletle beraber finalinin devir teslimini yaptığını söyledi.  2.Sıradan AK Parti Samsun Milletvekili adayı Ahmet Demircan, seçime iki tane partinin girdiğini, biri AK Parti, diğerleri ise, eski Türkiye’yi temsil eden partiler olduğunu kaydetti.            

 

    Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti Samsun 1.Sıra Milletvekili adayı Akif Çağatay Kılıç, Samsun’un Bafra ilçesinde, partisinin seçim bürosunun açılışına katıldı.

 

    Bakan Kılıç, AK Parti Milletvekilleri ve milletvekili adayları, çok sayıda partililer tarafından karşılandı. Seçim otobüsünün üzerine çıkan adaylar vatandaşlara tek tek tanıtıldı.

 

    Bakan Kılıç,"Bu seçim çok değişik bir seçim olacak. Milletle beraber olmayan hiçbir oluşum, hiçbir siyasi parti başarıya ulaşamaz. Geçen sene başında temelini attığımız tesisler artık açılışa hazır duruma geldi. Ne diyoruz? Onlar konuşur, AK Parti yapar. Şu anda 2023 hedeflerine yürüyeceğimiz atılımın temelleri oluşturulmuş vaziyette. Birçok alanda yaptığımız yatırımlar sağlık alanına, eğitim alanında, alt yapı alanında, adalet anlamında birçok alt yapı hazırlıklarımız yapıldı, artık binayı inşa etmeye başlayacağız. Bundan sonra yeni Türkiye'nin dünyadaki yükselişini hep beraber seyredeceğiz. Sizin oylarınızla seçtiğiniz milli iradeyi temsil eden iktidara ve onun milletvekillerine iş yaptırmamak için her yol denendi. Biz bütün Türkiye'ye 78 milyona hizmet etmeye talibiz. Sadece bir bölgeye, bazı şehirlere, oraya talip değiliz, biz bütün 78 milyon bizim kardeşimiz. Meclis'te başarılı olamayanlar, Meclis'te yaptıkları çalışmaları engellemelerle başarıya ulaşamayanlar sokakları terörize etmeye çalıştılar. Sokakları terörize eden milletvekilleri vandallık edince neye hizmet etmiş oluyor? Milletin değerlerine, vatandaşın malına mülküne zarar veren, demokrasi dışında eylem yapanlar kusura bakmasınlar onlar hukukun kendilerine verecek cevaba ve cezaya katlanmak zorundalar. Bizim fikir özgürlüğüne karşı hiç bir korkumuz yok. Çünkü fikrine güvenen fikir hürriyetinden korkmaz. Bizim inanç hürriyeti konusunda hiçbir korkumuz yok, biz inancımıza güveniyoruz. Ama çıkmış bir muhalefet partisi genel başkanı ne diyor? Tabii belli bir bölgede çalışıyorlar. Türkiye'nin her yerine gidemiyorlar. Ama ne diyor 'biz iktidar olursak Diyanet'i kaldıracağız.' ya milletin inancından, dininden, Diyanet'inden ne istiyorsunuz. Biz herhangi bir şekilde kimsenin yaşamına, dinine müdahale hakkını kendimizde görebilir miyiz, böyle bir şey mümkün değil. Ama daha iktidarda değiller, böyle bir ümitleri de yok şimdiden ortaya koydukları söylemleri buysa Allah muhafaza ellerine bir imkan geçse neler yaparlar" diye konuştu.

 

     Bakan Kılıç, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde vatandaşlardan destek istedi. Konuşmaların ardından AK Parti Bafra Seçim Bürosunun açılışı yapıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500