Advert

KÜÇÜK BEDENLERLE HAREKETLİ YAŞAM PROJESİ

KÜÇÜK BEDENLERLE HAREKETLİ YAŞAM PROJESİ

KÜÇÜK BEDENLERLE HAREKETLİ YAŞAM PROJESİ
KÜÇÜK BEDENLERLE HAREKETLİ YAŞAM PROJESİ

Fatma Aliye Anaokulunun koordinatörlüğünde düzenlenen küçük bedenlerle hareketli yaşam projesi kapsamında Bafra ilçesindeki ana okulundaki  öğrencilerinin koordinasyonlu ödüllü bir yarışma düzenlendi. Düzenlenen program Bafra gençlik merkezinde yapıldı. Ayrıca Kaymakam Halis Arslan, Milli eğitim şube müdürü Süleyman Ertürk, Gençlik ve Spor ilçe müdürü Osman Şenocak, Gençlik merkezi müdürü Fatih Hatipoğlu, İlçe Sağlık müdürü Aytaç Akın ve veliler katıldı.

İlk öncelikle ana okulundaki öğrenciler  arasında yarışmalar düzenlendi. Yarışmada dereceye giren  çocuklara madalya ve kupaları verildi.

Kupa töreni sırasında konuşma yapan Kaymakam Halis Arslan; değerli öğretmenler, değerli veliler ve sevgili çocuklar spor adına yapılan herşey güzeldir. Nerede hareket orada bereket vardır. Bu çocuklarımız için ne gerekiyorsa spor adına yapmalıyız. Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözünü söylemeden geçemeyeceğim;” Ben Sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim”. Bu çağda bu yaşta temel eğitimi alan çocuklar  bu hareketliliği kazanırlarsa hayata daha güzel bakacaklardır. Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur. Okullar kapandıktan sonra anne ve babaların bu çocukları yaz spor okullarına yönlendirmeleri gerekiyor. Bu sene açılacak yaz spor okullarımızda hangi sporu seviyorsa çocuklar o sporu yapacaklardır. Yaz spor okulları ilçede 29 Haziran’da açılacaktır. İlk öncelikle bu çocukların  yüzmeye katılmalarını isterim. Bu yapılan yeni spor salonlarımız bu çocuklarımız  için yapılmıştır. Bugünkü yapılan ödüllü yarışma da hepsi 1.inci olmuşlardır. Hepsini tebrik ediyorum dedi.

 

Akabinde Kaymakam Halis Arslan tarafından çocuklara madalyaları ve kupaları verildi.

 

 

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500