TABAKHANE CAMİİ YAZ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Diyanet İşleri Başkanlığının 2015 Yaz Kur’an Kursları programı kapsamında Bafra Tabakhane Cami Yaz Kur’an Kursunun 25 erkek,20 kız olmak üzere toplam 45 öğrencisi, kahvaltı programında buluştu.

TABAKHANE CAMİİ YAZ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU
TABAKHANE CAMİİ YAZ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

KAHVALTI İLGİ GÖRDÜ   

     Bafra Müftülüğüne bağlı Tabakhane Camii Yaz Kur’an Kursunda, 2015 Yılı Yaz Kur’an Kursu kapsamında, eğitim gören öğrenciler, Bafra Büyük Park’ta düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

      Öğrenciler arasında moral ve motivasyonu artırmak, öğrencilerin birbirlerini tanıması ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen program ilgi gördü. 

ÖĞRENCİ VELİLERİ TABAKHANE CAMİİ İMAM HATİBİ ABBAS KILIÇ’A TERTİP ETTİĞİ ETKİNLİKTEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİLER

     Kur'an-ı Kerim’in, Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’i, Müslümanların örf ve adetlerini tanımak amacıyla öğrenilmesi gerektiğine işaret eden Bafra Tabakhane Camii İmam Hatibi Abbas Kılıç,“Yaz Kur'an Kursları sadece eğitim ve öğretimden ibaret kalmadığı öğrenciler arasında paylaşma kültürününde öğretilmesi gerektiği bunu da sağlamanın en isabetli yerlerinden biri camiler olduğu için bu güzel etkinlikte bir araya geldik. Bu güzel etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi. 

                 BAFRA BÜYÜK PARK’TA, ETKİNLİK 3 SAAT SÜRDÜ

     Yaz Kur’an Kursu programına katılımın yoğun olduğunu kaydeden Tabakhane Camii İmam Hatibi Abbas Kılıç, “Diyanet İşlerine bağlı Kur'an Kurslarında ve camilerimizde, Kur'an kursu hocalarımızın gözetiminde eğitim öğretim devam ediyor. Öğrencilerimize yönelik düzenlediğimiz bu kahvaltı türü etkinliğimiz her sene devam edecek.” diye konuştu.