Samsun sandığa mühür vuracak

'TÜRKİYE'NİN TEKRAR DİRİLİŞİ'

Samsun sandığa mühür vuracak
Samsun sandığa mühür vuracak

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Samsunlunun istikameti hiç şaşmaz. Demokrasi Şehri Samsun 1 Kasım'da mühür vursun istiyoruz. Samsun AK Pati'yi sever, AK Parti de Samsun'u. Allah nasip ederse 3 Kasım 2002'de yazılan tarihi yeniden yazacağız" dedi.

               

Canik Belediyesi tarafından Devgeriş Mahallesi'ne yapılan Hanımlar Konağı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Başkan Osman Genç'in yanısıra AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Avrasya Terminal İşletmeleri Genel Müdürü Haluk Tan, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Yaptığı konuşmada Samsun'un bir Demokrasi Şehri olduğuna vurgu yapan Başkan Genç, 1 Kasım'da Samsunluların sandığa mührünü vuracağını söyledi.

 

'SAMSUN AK PARTİ'Yİ SEVER'

Samsunluların istikametinin tarih boyunca hiç şaşmadığını ifade eden Genç, "1 Kasım'da Samsun sandığa mühür vursun istiyoruz. Tek başına iş başına diyoruz. Gelin birlikte bu ülkeyi daha iyi yerlere büyük hedeflere taşıyalım. Samsun AK Parti'yi sever, AK Parti de Samsun'u. Bu şehrimize yapılan eğitim, sağlık, ulaşım gibi yatırımlardan anlaşılıyor. 1 Kasım günü yaklaşıyor. Allah nasip ederse 3 Kasım 2002'de yazılan tarihi yeniden yazacağız. 7 Haziran'dan sonra ortaya çıkan manzara ve şahit olduğumuz fotoğraf Türkiye için 1 Kasım tarihinin bir fırsat olduğunu gösteriyor" dedi.

 

'TÜRKİYE'NİN TEKRAR DİRİLİŞİ'

Son 3-4 ay içerisinde yaşanılan ekonomik, siyasi ve yatırım sıkıntılarının 1 Kasım'da sona ereceğine işaret eden Genç, "Bütün dünya mazlumlarının sesi olan Türkiye'nin sesinin daha gür çıkması için, Gazze'de ağlayan çocukların yanında olmamız için 1 Kasım bir çıkış kapısıdır, bundan başka alternatifimiz kalmadı. 7 Haziran'dan sonra Türkiye'nin neler kaybettiğini ve nelerden geri kaldığını hep beraber gördük ve yaşadık. 1 Kasım bizim için tarihi bir fırsat. 1 Kasım Türkiye'nin tekrardan dirilişi için çok önemli" diye konuştu.

 

KADIN DOSTU MEKANLAR

Sağlıklı bir gelecek için hanımları çok önemsediklerini de belirten Genç, "Hanım kardeşlerimiz için ilçemizde tıpkı Başbakanımızın açıkladığı Seçim Beyannamesi'ndeki gelecek vizyonunda olduğu gibi aile dostu, kadın dostu mekanlar oluşturduk. Aile Okulları, Sıbyan Mektepleri, Kurs Merkezleri yaptık. Şimdi de ilçemizin dört bir yanına Hanım Konakları yapıyoruz. 3 tanesini tamamladık, 3 tanesinin de temelini attık. İnşallah donanımlı annelerimiz, donanımlı çocuklarımızı yetiştirecek. Sağlıklı bir gelecek oluşturuyoruz" şeklinde konuştu.

 

HANIMLAR KONAĞI'NIN TEMELİ ATILDI

 

AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler de, Canik Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarına yapılan Hanım Konaklarının önemli bir hizmet olduğuna dikkat çekerek, kadın ve çocukların mahallelerinde eğitim görecekleri, kendilerini geliştirebilecekleri sağlıklı mekanlara kavuştuklarını dile getirdi. Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı mutlu olduklarını belirten Devgeriş Mahallesi Muhtarı Necip Ölmez ise, Başkan Osman Genç'e plaket verdi. Konuşmaların ardından Başkan Genç ve beraberindekiler Devgeriş Hanımlar Konağı'nın temelini attı.