Canik Bülteni beğenildi

DOLU DOLU İÇERİK

Canik Bülteni beğenildi
Canik Bülteni beğenildi

Canik Belediyesi tarafından hizmetlerin halka duyurulması amacıyla her ay düzenli olarak çıkarılan "Canik Bülten" Samsunlular tarafından oldukça beğenildi. Bültende belediye tarafından yürütülen bir çok çalışmanın ayrıntılarını bulmak mümkün.

 

Canik Belediyesi'nin her ay düzenli olarak yayınladığı "Canik Bülten" Gazetesi'nin 8. sayısı çıktı. Belediye tarafından yapılan yatırımların halka duyurulması ve vatandaşların çalışmalardan haberdar olması amacıyla çıkarılan gazete, yine dopdolu içeriği ile dikkat çekerken, vatandaşlar tarafından da beğenildi. Toplam 20 sayfadan oluşan bülten, "Türkiye'nin Gözbebeği" sloganıyla bir çok önemli projenin hayata geçtiği Canik'teki değişimi de yansıtıyor.

 

DOLU DOLU İÇERİK

Ekim sayısının manşetini Canik Belediyesi tarafından hükümetin vizyonuna uygun olan Kariyer Merkezleri süslerken, içeriğinde Canik Belediyesi tarafından 15 gün içerisinde açılışı yapılan ve temeli atılan 15 eser, yeni açılan Müzik Okulu, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları ile Başkan Osman Genç'in bir ayda 100 bin kişiyle yüzyüze görüştüğü ve Canik'te medeniyetin nasıl yeniden inşa edildiği gibi haberler yer alıyor. Bültende ayrıca belediye tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarının ayrıntılarını da bulmak mümkün.

 

ŞEFFAF BELEDİYECİLİK

Belediye olarak şeffaf bir anlayışa sahip olduklarını belirten Canik Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Musa Öztürk, "Sayın Belediye Başkanımız Osman Genç yönetimindeki belediyemiz, 11 yılda ilçemizde çok önemli hizmetler gerçekleştirmiştir. Ulaşımdan çevreye, kültürden eğitime, kentsel dönüşümden spor ve sağlığa kadar bir çok alanda yapılan yatırımları halkımızla paylaşmak istedik. Şehrimizin her bölgesine dağıttığımız ve Ekim ayında 30 bin adet olarak 8. sayısını çıkardığımız 'Canik Bülten' vatandaşlarımızdan da olumlu tepki aldı" dedi.