Advert

ELDAVUT MAHALLESİNDE HİZMET BİNASI YAKINDA AÇILIYOR

ELDAVUT MAHALLESİNDE HİZMET BİNASI YAKINDA AÇILIYOR

ELDAVUT MAHALLESİNDE HİZMET BİNASI YAKINDA  AÇILIYOR
ELDAVUT MAHALLESİNDE HİZMET BİNASI YAKINDA  AÇILIYOR

Bafra’nın güzel mahallerinden biri olan Eldavut mahallesinde “Eldavut Hizmet Binasının”  açılışında son aşamaya  gelindi.

Eldavut hizmet binasında yapılan çalışmaları yerinde görmek için Kaymakam Halis Arslan hafta sonu mesaisini mahallelilerle birlikte geçirdi.

Açıklamada bulunan Kaymakam Halis Arslan; “ şu anda 3 mahallemizde yapılan çalışmalar neticesinde mahalle hizmet binalarının açılışlarını gerçekleştireceğiz. Mahalle hizmet binaları 7’den 77’e herkese hitap edecek bir şekilde tanzim edilecektir. Teknoloji çağında olduğumuz şu zamanda 3 mahallemizin  hizmet binalarına internet bağlantılı bilgisayarlarla donatılacaktır. Satranç takım masaları kurulacak, herkesi yakından ilgilendirecek kitaplarla dolu kütüphane köşesi olacaktır. Ayrıca mahalle hizmet binalarında tarım konulu toplantılar da yapılacaktır. Hizmet binalarındaki bilgisayarlar ve kitaplar imece usulü ile yardımsever vatandaşlarımızın katkıları ile yapılmaktadır. Eldavut mahallesine internet bağlantısı olan bilgisayarlar, satranç takımları ve kitaplar ile donatılmıştır. Ayrıca çiftçilerimizi yakından ilgilendirecek tarım konulu toplantılarını da yapabileceklerdir. Öğrenciler gönül rahatlığıyla mahalle hizmet binasına gelerek bilgisayar ortamından derslerini takip edebileceklerdir. 2016 yılına girmeden önce Eldavut mahallesi hizmeti binasını açacağız dedi.

 

Eldavut mahalle Muhtarı Osman Tosuner; “ Eldavut Hizmet binasının donanımında yapmış olduğu hizmetlerden dolayı mahallem adına ilk öncelikle Kaymakamımız Halis Arslan’a teşekkür ediyorum. İmece usulü ile gerçekleştirilen hizmet binamızda çocuklarımız okul dışında akşamları gelip bilgisayar ortamında derslerini yapabileceklerdir. Satranç oynayabilecekler ve kütüphane köşesinden kitap alıp okuyabileceklerdir. Ayrıca mahallemizde tarım konulu bilgilendirme seminerleri burada yapılacak. Sayın Kaymakamımız olmasa biz bunları bir arada mahallemizde göremezdik” dedi.   

 

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500