Canik'te 'Ailemle Spor Yapıyorum' etkinliği

CANİK SPORDA DA MARKA

Canik'te 'Ailemle Spor Yapıyorum' etkinliği
Canik'te 'Ailemle Spor Yapıyorum' etkinliği

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Canik Belediyesi'nin de katkılarıyla düzenlenen Ailemle Spor Yapıyorum etkinliği oldukça renkli geçti. Ailelerin yarıştığı etkinlikte Başkan Osman Genç de, oyunlara katıldı.

 

Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinliğe Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Aşkın Atan, Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş, Canik Gençlik Hizmetleri ve İlçe Müdürü Osman Abanoz, Kültür ve Sosyal İşler Birimi Müdürü Hamza Aygün vevatandaşlar katıldı.

 

CANİK SPORDA DA MARKA

Etkinlikte konuşan Başkan Osman Genç, "Sağlık mutluluktur. Mutluluk ise sporla gelir. Yani sağlıklı ve mutlu olmamız için spor yapmamız gerekir. Bizler Canik Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber ederek spora ve sporcuya tüm desteğimizi vermekteyiz. Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezimizin yanısıra mahallelere yaptığımız mini spor tesisleri ve halı sahalarla gençlerimizi, ailelerimizi spora yönlendiriyoruz. Bayan Basketbol Takımımız 1. Ligde şehrimizi temsil ediyor. Bin 500'ün üzerinde sporcu ordumuz var. Sporcularımız elde ettikleri ulusal ve uluslararası başarılarla bizleri onurlandırıyor. Canik artık sporda da marka bir merkez oldu" dedi.

 

BAŞKAN GENÇ GENÇLERLE OYNADI

 

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt da, Canik Belediyesi'ne etkinliğe katkılarından ötürü teşekkür ederek, etkinliğe katılanlara Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın selamını iletti ve katılımcılara iyi eğlenceler diledi. Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda büyük ilgi gören 'Ailemle Spor Yapıyorum' etkinliğinde masatenisi, dart, basketbol, hentbol, futbol, halat çekme, gülle atma kategorilerinde yarışmalar yapıldı. Eğlenceli dakikaların yaşandığı etkinlikte Başkan Osman Genç ve İl Müdürü Güven Özyurt da oyunlara katıldı.