ZİHNİ ŞAHİN “BAFRA DEĞİŞİM VE GELİŞİM YAŞIYOR”
93. Yılı Coşkuyla Kutladırlar
Turgut Aydıner güven tazeledi
ZARURİ BİR AÇIKLAMA
Bu haber 18 Mart 2011, Cuma 17:04 tarihinde eklendi. 735 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KARANFİL ESAS OLAN HALK YÖNETİMİ

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Aslan KARANFİL, “Yeni anlayışta halkla beraber yönetim esastır” dedi.
KARANFİL  ESAS OLAN HALK YÖNETİMİ

AK Parti Milletvekilliği Aday Adayı eski Özel İdare Genel Sekreteri Aslan KARANFİL seçim çalışmaları için geldiği Bafra'da  ilçe Teşkilatını ziyaret ederek burada yaptığı basın toplantısında seçmenlerden kendisini desteklemelerini istedi. KARANFİL yaptığı konuşmasında “Daima halkla beraber bir yönetim anlayışını benimsedik. Esas olan da halkla beraber yönetim anlayışıdır” dedi.

 

1970 yılında Samsun'un Ladik ilçesi Günkoru köyünde doğdum. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunuyum. Ordu/ Çamaş, Bingöl/ Karlıova ve Sivas/ Gölova kaymakamlık görevlerinde bulundum.2001-2005 yılları arasında Erzurum Vali Yardımcısı olarak görev yaptım. yaklaşık 6 yıldır Samsun İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevini yürütürken 12 Haziran Milletvekili Genel seçimleri için Adalet ve Kalkınma partisinden milletvekilliği Aday Adayı olmak üzere görevimden ayrıldım.

 

Altı yıl süre ile görev yaptığım Samsun'umuzda Ekonomiden Eğitimine, Şehirciliğinden Ticaretine, Turizmden altyapısına, Tarımından Sağlığına kadar yapılan tüm çalışmaların tam merkezinde görev aldım. Güzel Samsun'un tüm ilçe belde ve köy mahallelerinde ki tüm sorun ve çözüm önerileri konusunda mesai gözetmeksizin çalıştım. Ortak akıl, uzlaşma kültürü ve katılımcı bir anlayışla çalışmalarda bulundum.Samsun'umuzun T.B.M.M' de temsil etmek gibi ağır bir mesuliyete talip oldum.

 

 "Bu duygu ve düşünceler içerisinde hepinizden destek istiyorum." dedi.

 

            İlçe başkanları ve parti yöneticileri KARANFİL’in siyasete soyunmasından duydukları memnuniyeti ve her zaman kendisini vekilliğe layık gördüklerini, her türlü sorunlarında kendilerini hiçbir zaman boş çevirmediğini belirterek KARANFİL’e başarı dileklerinde bulundular.

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
BAFRA'MIZIN EN BÜYÜK SORUNU NEDİR
SU
YOL
OTO PARK
İŞSİZLİK
KALDIRIM İŞGALİ
ÇEVRE DÜZENLEMESİ
GaziSOFT Php Profesyonel Haber Yazılımı