Advert

BAFRA BERBERLER ESNAF ODASI BAŞKAN ŞAHİN’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz günlerde Bafra Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştiren Bafra Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası kongresinde yeniden başkan seçilerek güven sağlayan Bafra Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İmdat Akay ve yönetimi Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret ettiler.

BAFRA BERBERLER ESNAF ODASI BAŞKAN ŞAHİN’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
BAFRA BERBERLER ESNAF ODASI BAŞKAN ŞAHİN’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ Admin

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yapılan kongrede yeniden güven tazeleyen Bafra Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İmdat Akay ve yönetimini tebrik ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Bafra Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İmdat Akay ise,’’ Esnaflarımızın her zaman yanında olan Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin’e teşekkürlerimizi sunmak için ziyarette bulunduk. Yapılan kongrede güven tazeleyerek yeniden yönetim oluşturduk.

Bafra Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak bizim mesleğimiz güler yüz, sevgi ve saygı işidir. Bunlardan biri olmazsa diğerlerinin de hiç bir önemi kalmaz. Daha güzel günler için sizler için hep birlikte çalışacağız." dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500