BAMEK İLK KURSUNA BAŞLIYOR

Kısa adı BAMEK olan Bafra Belediyesi Meslek Edindirme Kursları kapsamında ilk kurs için müracaatlar 13.02. 2018 tarihinde başlayacak ve 19.02.2018 tarihinde bitecek. Müracaatlar Bafra İş-Kur Müdürlüğüne yapılacak.

BAMEK İLK KURSUNA BAŞLIYOR
BAMEK İLK KURSUNA BAŞLIYOR Admin

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin kurs hakkında şu bilgileri verdi: “Bafra Belediyesi olarak meslek edindirme kursları hizmeti vereceğiz. BAMEK ile İnsanlarımızın mesleğinin ellerinde olmasını istiyoruz. İlk kursumuz, Yöresel Gıda Ürünleri yapımı alanında olacaktır. Bu kursumuzu Bafra Belediyesi, Bafra İş-Kur Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile iş birliği içinde yapıyoruz. Kursumuz 54 gün sürecek ve 15 kişi kurs görecektir. Kurs için müracaatlar 13.02.2018 tarihinde başlayacak ve 19.02.2018 tarihinde sona erecektir. Müracaatlar Bafra iş-Kur Müdürlüğüne bizzat yapılacak ve İş-Kur tarafından 19.02.2018 tarihinde ise mülakat yapılacaktır.” dedi

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin BAMEK hakkında ise şunları söyledi: “BAMEK ile gençlerimizin meslekleri ellerinde olacaktır. BAMEK’de aşçılık, pastacılık, doğal gaz tesisatçılığı, medikal aletler, kaynakçılık, grafik ve tasarım, yabancı dil, ön muhasebe, bilgisayar operatörlüğü gibi önemli ve iş imkânı yüksek olan alanlarda eğitim verilecektir. BAMEK’de bilgi, beceri ve donanımı yüksek olan usta öğreticiler görev yapacaktır. Burada kurs alan hemşerilerimiz meslek sahibi olacak. Çeşitli alanlarda iş bulma konusunda avantajlı olacaklardır. Hatta kendi işlerini kurabileceklerdir.” dedi.