Samsun Barosu ve Samsun Tabip Odası İYİ Parti’de

Samsun Barosu Başkanı Kerami Gürbüz ve Samsun Tabip Odası Başkanı Dr. Murat Erkan, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü’yü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular

Samsun Barosu ve Samsun Tabip Odası İYİ Parti’de
Samsun Barosu ve Samsun Tabip Odası İYİ Parti’de Admin

İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği 1. Olağan Genel Kurul’da il başkanlığına seçilerek güven tazeleyen Ömer Süslü’ye ziyaretçi akını yaşanıyor. Samsun Barosu Başkanı Kerami Gürbüz ve Samsun Tabip Odası Başkanı Dr. Murat Erkan, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü’yü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Samsun Tabip Odası Başkanı Dr. Murat Erkan ziyarette yaptığı açıklamada, “Bu ülkede yaşayan insanların inancını, niyetini sorgulamak kimsenin hakkı değildir. Biz bu ülkenin değerleriyle büyüdük. Bizim yaptığımız aslında bir değerlendirmedir. Biz bu değerlendirmeyi hem siyasetin hem de komu oyunun görüşüne sunuyoruz. Biz toplumu kesinlikle siz ve biz olarak görmüyoruz. Aynı ülkede yaşayan bu ülkenin evlatlarıyız. Biz herşeyi iyi niyetle ve daha iyi bir gelecek için yapıyoruz” dedi.

‘BUNLARI SORGULAMAMIZ GEREKİR’

Siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerine adaletin düzgün yürümesi için büyük görevler düştüğüne dikkat çeken Samsun Barosu Başkanı Kerami Gürbüz , “Eğer demokratik bir hukuk devleti varsa orada siyaset var demektir. Siyaseti olmayanın nezaketi, nezaketi olmayanın siyaseti yoktur diye bir anlayış vardır. Bugün Türkiye’de konuşulması gereken konulardan biri budur. Partiler anlamında söylemiyorum. Kurumsal anlamda söylüyorum. Bazı siyasetçilerin irtibatıyla siyasi kurumunun irtibatı arasında dağlar kadar fark vardır. Tüm bunları sorgulamamız gerekir. Bu sorgulamalarda toplumda yeni arayışları ortaya çıkarıyor” diye konuştu.

‘SÜLALE DEVLETİ OLACAĞIZ’

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “İktidara yakın olan ya da yakın sendikalara üye olanlar hakim, avukat, doktor oluyorlar. Belki de bu insanlar ön yargılı yaklaşacaklar ve hukuk ile sağlık parçalanacak.  Birliğimizi bozacak bir uygulamadır bu.  Türkiye ciddi anlamda bir parti devleti olma yoluna doğru gidiyor. Eğer 2019 yılında bu işe dur diyemezsek biz sülale devleti olacağız. El ele kol kola omuz omuza herkese olacakları anlatmamız lazım.  Bizler çocuklarımızın özellikle de kızlarımızın geleceğinden endişe duyduğumuz için buradayız. Bu kötü gidişatı durdurmamızın tek yolu ise birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmekten geçiyor. Sokak sokak, ev ev dolaşıp vatandaşlarımıza herşeyi anlatacağız” diye konuştu.