Advert

BAŞKAN ŞAHİN’E BAYANLARDAN TEŞEKKÜR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in talimatıyla başlatılan “Bayanlar için sağlıklı yaşam etkinliği” bayanlardan büyük ilgi gördü.

BAŞKAN ŞAHİN’E BAYANLARDAN TEŞEKKÜR
BAŞKAN ŞAHİN’E BAYANLARDAN TEŞEKKÜR Admin

Bafra Belediyesi’nin devam eden ücretsiz olarak sunulan etkinliğe 350 bayan katılıyor. Başkan Şahin ve eşi Şükriye Şahin sağlıklı yaşam etkinliği üyeleri ile Alparslan Türkeş Parkı’nda bir araya geldi. Programa Bafra Belediyesi Kültür Müdürü Yusuf Danışmaz ve Sağlıklı Yaşam Etkinliği Eğitmeni Buse Bulut da katıldı.

Bayanlar başkan Şahin’e bu etkinliği başlattığı ve eşi Şükriye Şahin’e ise kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler. Program çay ve sohbet şeklinde geçti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin program sonrasın yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bayan kardeşlerimize yönelik başlattığımız sağlıklı yaşam etkinliğimize yüzlerce bayan kardeşimiz katılmıştır. Etkinliğin tüm safhası bayanlarla yapılmaktadır. Eğitmenizim bayan kardeşimizdir. Bayan kardeşlerimiz çok büyük ilgi göstermişlerdir. Bizlere teşekkür etmek istemişlerdir. Bizlerde eşim Şükriye Şahin hanımefendinin de katılımlarıyla onlarla bir araya gelerek bir program düzenledik. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Bu programlar devam edecektir. Bir belediyeden fazlası olmak amacıyla hayata geçirdiğimiz çok önemli projelerimiz ile toplumun tüm kesimlerine hizmet ediyoruz. Engelli vatandaşlarımız, bayan kardeşlerimiz, yaşlılarımız öğrencilerimiz için önemli projeleri hayata geçirdik. 30 Mart Cuma günü ise saat 14.00 de ise Alparslan Türkeş Parkında Bafra Belediyesi Bilgi ve Teknoloji Evi’nin açılışına yaparak öğrencilerimize önemli bir hizmeti sunacağız. Tüm hemşerilerimizi, öğrencilerimizi, eğitim camiamızı ve velilerimizi bu açılışa katılarak bizleri mutlu etmelerini rica ediyorum” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500