ZİHNİ ŞAHİN “BAFRA DEĞİŞİM VE GELİŞİM YAŞIYOR”
93. Yılı Coşkuyla Kutladırlar
Turgut Aydıner güven tazeledi
ZARURİ BİR AÇIKLAMA
Bu haber 27 Nisan 2011, Çarşamba 11:41 tarihinde eklendi. 1395 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İstanbul Kadıköy Bafralılar Derneği’nde “Eski Dostlar” İçin Mevlid okutuldu

İstanbul, Kadıköy Bafralılar Derneği Yönetim Kurulu bir ilke imza atarak, bu güne kadar vefat eden tüm Dernek Üyeleri için Dernek Lokalinde dua okuttu.
İstanbul Kadıköy Bafralılar Derneği’nde “Eski Dostlar” İçin Mevlid okutuldu

İstanbul Kadıköy Bafralılar Derneğinde okutulan mevlide yönetim kurulu üyeleri eşleriyle katıldı. İstanbul’daki Bafralılar duygusal bir gün yaşadılar.

 

Güzel sesli Sabri Asan hocanın ahenkle okuduğu dualar dinleyenleri eski yıllara taşıdı ve akıllara şarkıcının şu mısraları geldi.”Eski Dostlar” , Eski Dostlar”

 

Dua bittiğinde, iştirak eden Bafralıların yüzlerindeki hüzün ve mutluluk okunuyordu.

 

“Eski Dost” lar dan ayrılmanın üzüntüsü ve onlara karşı yapılan bir görevin mutluluğu günün içindeki en güzel olaydı.

 

Dua sonrası gelenlere katılanlara yemek ikram edildi.

 

Dernek Başkanı Hasan İçten, bundan böyle her yıl Nisan ayının son Pazar günü vefat eden üyeler için dernek binasında dua okutulacağını ve bu işin geleneksel hale getirileceğini ifade etti.

 

Bu anlamlı düşüncesinden dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İçten ve yöneticileri tebrik ediyor, şu anda aramızda olmayan “Eski Dost” lara Allah’tan gani gani rahmet diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
BAFRA'MIZIN EN BÜYÜK SORUNU NEDİR
SU
YOL
OTO PARK
İŞSİZLİK
KALDIRIM İŞGALİ
ÇEVRE DÜZENLEMESİ
GaziSOFT Php Profesyonel Haber Yazılımı