Advert

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılımcıları Sertifikalarına Kavuştu

Girişimcilik destek programı kapsamında Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve Samsun KOSGEB Müdürlüğü işbirliği ile 8-11 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sertifika töreni gerçekleştirilmiştir.

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılımcıları Sertifikalarına Kavuştu
KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılımcıları Sertifikalarına Kavuştu			Admin

Bafra’da açılan UygulamalıGirişimcilik Kursu’na katılan kursiyerlere düzenlenen törenle belgeleri takdim edildi. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlenen belge törenine Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, KOSGEB Teknoloji ve Yenilik Destekleri Daire Başkanı Ahmet Dursunoğlu veKOSGEB Samsun Müdürü Nebahat Livaoğlu ve kursiyerler katıldı.

Sertifikalarını alan kursiyerlerle iş planı hazırlama ve mülakat ile ilgili konularda bilgiler aktaran Samsun KOSGEB Müdürü Nebahat Livaoğlu  ‘Kursu başarı ile tamamlayan kursiyerler, almaya hak kazandıkları Girişimcilik Sertifikaları ile KOSGEB ‘e İş planlarını sunacak ve kurmayı planladığınız işle ilgili destek talebinde bulunacaksınız. Kurula sunduğunuz projelerde gerçekçi ve samimi olmanız çok önemlidir.Sertifikalarını alacak kursiyerlerimize hayırlı olmasını dilerim’ dedi.

KOSGEB Teknoloji ve Yenilik Destekleri Daire Başkanı Ahmet Dursunoğlu ‘ Bugün tören sonrası alacağınız Girişimcilik sertifikalarınızın öncelikle size, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Girişimci Adaylarımızın hayata geçirmek istedikleri iş fikirleri ile ilgili Pazar araştırmaları yapmaları yaparak rakiplerini analiz etmelerini, girecekleri sektördeki ihtiyaçları analiz etmelerini ve en önemlisi ise yenilikçi olmalarını bekliyoruz’ dedi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar yapmış olduğu açıklamada ‘ Samsun KOSGEB Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz Mutabakat neticesinde Bölgenin ihtiyaçları veodamıza iletilen talepler doğrultusunda düzenlediğimiz Uygulamalı Girişimcilik Kursu Belge Törenine hepiniz hoş geldiniz.

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarılı bir şekilde tamamlayarak sertifikalarınızı almaya hak kazandınız. Bundan sonra ki süreçte iş planlarınızı hazırlayarak destek programına başvurularınızı gerçekleştireceksiniz.Hayalinizde ki iş fikrini gerçekleştirirken siz değerli Girişimcilerimize her konuda destek vermeye devam edeceğiz. Almış olduğunuz girişimcilik belgeleri ile gerçekleştireceğiniz iş fikirlerinin Bölgemize, size ve ailenize hayırlı olmasını dilerim’ dedi.

Konuşmaların ardından Girişimcilik Belgeleri Törenle kursiyerlere takdim edildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500