Advert

BAŞKAN KILIÇ'TAN BASIN KURULUŞLARINA SAHUR

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, basın mensupları ile sahurda bir araya geldi.

BAŞKAN KILIÇ'TAN BASIN KURULUŞLARINA SAHUR
BAŞKAN KILIÇ'TAN BASIN KURULUŞLARINA SAHUR Admin

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, basın mensupları ile sahurda bir araya geldi.

Başkan Kılıç, Alparslan Türkeş Parkı’nda düzenlediği sahur yemeğinde Bafra’da görev yapan yerel gazeteler, internet haber siteleri, dergiler ve radyoların sahipleri, genel yayın yönetmenleri, ajans muhabirleri ve çalışanları ile buluştu.

Sahur öncesi bir konuşma yapan Başkan Hamit Kılıç, “Belediye Başkanı olarak göreve başladığımız andan itibaren yoğun bir tempo karşıladı bizleri. Gerek ramazan ayının olması gerek ise belediyenin işleri oldukça ciddi bir tempo var. Bu yoğun tempoda fırsat oluşturup bu akşam da sizlerle hem tanışalım hem kaynaşalım diye sahur yemeğinde birlikte olmak istedim.

Bizler, bu işe emek vermiş, bu işi meslek edinmiş, devamlı ve düzenli yapan arkadaşlara ve bu sektöre destek vermemiz lazım.” dedi.

Eleştirilere açık olduğunu belirten Başkan Kılıç konuşmasını şöyle sürdürdü; “Eleştirilere açığım. Yeter ki maksat üzüm yemek olsun. Lehte ya da aleyhte yazan arkadaşlarımız arasında ayrı gruplandırmalar asla yapmayız. Beni göreve gelmeden öncede tanıyanlar bilir eleştirilere açığım. Siz kendi doğru bildiğiniz şeyi söyleyebilirsiniz. Karşılıklı konuşur tartışırız.” dedi.

Basın mensupları ile tek tek ilgilenen Başkan Kılıç, “İlçemiz için güzel katkılar sağlayan herkese hakkını teslim etmeliyiz. Bu anlamda birlik beraberlik içerisinde Bafra’mız için çalışacağız. Basın bizim için değerlidir. Çünkü basın, bizim gören gözümüz işiten kulağımızdır. Onun içindir ki basının eleştirilerine her zaman açığız.” dedi.

Karşılıklı sohbet havasında geçen sahur yemeği sonrası hatıra fotoğrafı çektirildi.

Bafra Belediyesi Sahur
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500