Advert

GENÇ'TEN ROMANLARA 24 HAZİRAN TEŞEKKÜRÜ ORTAK PAYDAMIZ TÜRKİYE

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçim’inde yüzde 76 oy oranı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Karadeniz merkez ilçeler arasında en yüksek desteği veren Canik'te, Başkan Osman Genç, sandıkları patlatan Roman vatandaşlarla bir araya gelerek teşekkür etti. Genç, "Ortak paydamız Türkiye" dedi.

GENÇ'TEN ROMANLARA 24 HAZİRAN TEŞEKKÜRÜ ORTAK PAYDAMIZ TÜRKİYE
GENÇ'TEN ROMANLARA 24 HAZİRAN TEŞEKKÜRÜ ORTAK PAYDAMIZ TÜRKİYE BafraHaber

Roman mahallelerine yaptığı eğitim, kültür ve dönüşüm çalışmaları nedeniyle "En Roman Dostu Belediye Başkanı" seçilen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a rekor destek vererek sandıkları patlatan Roman vatandaşlarla biraraya geldi. Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen kahvaltıda, 24 Haziran'da sandıktan yüzde 93 oy oranı çıkan 200 Evler ve yüzde 82 oy oranı yakalayan Yavuz Selim mahallesi sakinleri ile buluşan Başkan Genç, Yeni Türkiye'nin inşasına verdikleri destekten dolayı Roman vatandaşlara teşekkür etti.

 

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Büyükşehir Belediyesi Şube Müdürü Metin Özbaskıcı, Başkan Yardımcısı Alican Usta, muhtarlar, STK temsilcileri ve Roman vatandaşların katıldığı kahvaltıda Konuşan Başkan Genç, "24 Haziran seçimlerinde Karadeniz'de merkez ilçeler arasında birinci olan Canik'te Roman vatandaşlarımız verdikleri destekle bizleri onurlandırmıştır. Biz birlikte büyük bir aileyiz. Ortak paydamız Türkiye. Birlik ve beraberlik içinde ülkemizi ve şehrimizi geleceğe taşıyacağız" dedi.

 

HEPİMİZE GÖREV DÜŞÜYOR

Herkesin bulunduğu yerde görevini layıkıyla yaptığı takdirde şehrin ve ülkenin hak ettiği yere taşınacağını belirten Genç, "Bu ülkeyi daha da yükseltmek için sadece Cumhurbaşkanımızın görevi yok. Bu konuda hepimize görevler düşüyor. Ancak bu şekilde şehitlerimize karşı görevimizi yerine getirmiş sayılırız. Ülkemiz hızlı şekilde gelişirken şehrimiz de hızlı gelişiyor. Önceden ötekileştirme vardı. Bunu ortadan kaldıran AK Parti hükümetlerimizle birlikte biz de yaptığımız çalışmalarla bunu ilçemizde ortadan kaldırdık. Roman çalıştayları yaptık, kültür merkezi yaptık, Güzel Evim, Mutlu Geleceğim projesini uyguladık. Alt yapı çalışmaları yaptık. Hizmetlerin ilçemizin her tarafına eşit şekilde dağıldığı bir anlayışı hakim kıldık. Gelişime ve değişime katkı sağlıyoruz" diye konuştu.

 

ROMAN KARDEŞLERİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ

Konuşmasında annelere de seslenen Başkan Genç, "Yavuz Selim Mahallemizde çok güzel bir kültür merkezi yaptık. Çocuklarımızı mutlaka sıbyan mekteplerine ve kurslara gönderin. Bu tesis buranın ihtiyacına göre projelendirildi. Bundan mutlaka faydalanın. İçerisinde sıbyan mektebi, aile merkezi, kurs atölyeleri, müzik okulu var. Bu mahallelerimizde ayrıca camilerimizde çevre düzenlemeleri yaptık. Bunun sürdürülebilirliğini sağlayacak olan sizlersiniz. Bizim insanımız güzele layıktır. Roman kardeşlerimi çok seviyorum. Onlara sevgimi lafla değil, hizmet ederek gösteriyorum" şeklinde konuştu.

CANİK HİÇ YANILTMADI

Türkiye'nin önemli bir seçimden geçtiğine de işaret eden başkan Genç, Canik kalkının kendilerini hiç bir zaman yanıltmadığını ve her zaman en yüksek desteğini verdiğini hatırlatarak, Canik'te en fazla oy desteği veren 200 Evler ve Yavuz Selim mahallelerinin halkına teşekkür etti. AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler de, 24 Haziran'da sandıkları patlatan Roman vatandaşlara teşekkür ederken, Büyükşehir Belediyesi Şube Müdürü Metin Özbaskıcı ile Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Selim Gökçen de, mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Osman Genç'e teşekkür etti.

 

 

CANİK BELEDİYESİ
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500