Başkan Genç meclis üyeleriyle buluştu

Şehirleri kalkındıracak olan yerel yönetimlerdir

Başkan Genç meclis üyeleriyle buluştu
Başkan Genç meclis üyeleriyle buluştu Admin

Meclis üyeleriyle biraraya gelen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, şehirleri kalkındıracak olanların yerel yönetimler olduğunu belirterek, "Belediye başkanları ve meclis üyeleri şehirlerin doktorlarıdır. Şehrimiz için daha çok üretmek için ortak aklı önemsiyoruz" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, belediye meclis üyeleriyle yemekte biraraya geldi. Canik Belediyesi Hanımeli Mutfağı'nda verilen Başkan Vekili Ahmet Haşim Baki'nin de yer aldığı yemekte meclis üyeleriyle sohbet eden ve onları dinleyen Başkan Genç, şehrin gelişimi için birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını belirterek, şehirlerin yarıştığı 21. yüzyılda ortak akılla hareket ettiklerini söyledi.

 

FİKİR ALIŞVERİŞİ

Keyifli bir sohbet ortamında geçen yemekte konuşan Başkan Genç, "Çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel ayaklarından biri olan belediye meclisi üyeleriyle bir araya geldik. Şehrimizi ilgilendiren konularda fikir alışverişinde bulunduk. Şu ana kadar yaptığımız ve yapmayı düşündüğümüz çalışmalara ilişkin olarak karşılıklı görüş alışverişi içerisinde bulunduk. Canik olarak, bugüne kadar hangi güzel çalışmayı yaptıysak, bunların hepsini el birliği içinde gerçekleştirdik ve bundan sonra da güzel çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi.

ŞEFFAF VE ORTAK YÖNETİM

Belediye meclis üyelerinin şehrin gelişimi noktasında çok önemli bir görevi üstlendiklerini

ifade eden Başkan Genç, "Bu tür birliktelikleri yaşadığımız şehrimizi ortak akılla yönetme ve fikir alış verişi açısından oldukça önemsiyorum. Şeffaf ve ortak alınan kararlar ile yönetilen bir belediyecilik anlayışını benimsiyoruz. Şehrimize hizmet eden meclis üyelerimizle birlikte el ele vererek ilçemiz ve Samsun'umuza daha iyi hizmetler verme gayesi içerisindeyiz" diye konuştu.

ŞEHİRLERİN DOKTORLARI

Şehirleri kalkındıracak olanın yerel yönetimler olduğuna da vurgu yapan Başkan Genç, "Artık ülkeler değil, şehirler yarışıyor. 21. yüzyılda belediye başkanlarının, yerel yönetimlerin başarı kriterleri de değişti. Dolayısıyla bu çağda ürettiğiniz kadar değerlisiniz. Belediye başkanları ve meclis üyeleri bir nevi şehirlerin doktorlarıdır. Şehir olarak insanımızı, kurumlarımızı, şehirlerimizi ve devletimizi dönüştürecek stratejiler geliştirmeliyiz. Bu manada meclis üyelerimizle biraraya geliyoruz. Bugüne kadar vermiş oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500