ORTAK AKIL BULUŞMALARI MARANGOZLAR ODASI İLE DEVAM ETTİ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçenin beklentilerine cevap verebilmek, geleceğe dair önemli adımlar atabilmek yönünde ortak akla verdiği önemin gereği olarak farklı kurum ve kuruluş, esnaf oluşumları ve kişilerle istişarelerimize devam ediyor.

ORTAK AKIL BULUŞMALARI MARANGOZLAR ODASI İLE DEVAM ETTİ
ORTAK AKIL BULUŞMALARI MARANGOZLAR ODASI İLE DEVAM ETTİ Admin

Başkan Kılıç bu kapsamda Bafra Marangoz ve Mobilyacılar Odası yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi.

Bafra Belediyesi Alparslan Türkeş Parkı Sosyal tesislerindeki toplantıya Bafra Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Aydın Ev, yönetimi ve üyeleri, Belediye Başkan yardımcıları İsmail Kurt, Şaban Hüryaşar ve Hüseyin Çamaş’ın yanı sıra Bafra Belediyesi Birim Müdürleri katıldı.

Toplantıda diğer ortak akıl buluşmalarında olduğu gibi, İlçedeki Marangoz ve Mobilyacıların sorunları ve tavsiyeleri dinlendi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak: “Bafra’mız için her türlü fikre ve tavsiyeye ihtiyacımız var. Farklı kurum kuruluş ve kişilerle istişarelerimize devam ediyoruz. Bu kapsamda bizleri davetine icabet eden Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanımız Aydın Ev, yönetimi ve üyelerine teşekkür ediyorum. Oldukça faydalı bir toplantı oldu ” Dedi.

Başkan Kılıç Ortak Akıl Buluşmalarına devam edecek.