Advert

ÖĞRENCİLERİN HASSASİYETİ BAŞKAN KILIÇ’I DUYGULANDIRDI

“Hayvanlar Bizim Dostumuz” projesi kapsamında Bafra Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezini ziyaret edip hayvanlara mama götüren 29 Ekim İlkokulu 1. sınıf öğrencilerin hassasiyeti Başkan Kılıç’ı duygulandırdı.

ÖĞRENCİLERİN HASSASİYETİ BAŞKAN KILIÇ’I DUYGULANDIRDI
ÖĞRENCİLERİN HASSASİYETİ BAŞKAN KILIÇ’I DUYGULANDIRDI Admin

29 Ekim İlkokulu birinci sınıf öğrencileri yürüttükleri “Hayvanlar Bizim Dostumuz” projeleri kapsamında önce Bafra Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinde bulunan hayvanlara mama verdiler sonra ise Başkan Kılıç’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete,29 Ekim İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Coşkun, öğretmen Tuncay Alkiraz ve öğrenciler katıldı.

Hayvanlar Bizim Dostumuz projesinin devam ettiğini belirten öğrenciler, kısa süre içerisinde Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezini tekrar ziyaret edeceklerini ifade ettiler.

Öğrencileri öğretmenlerini ve ailelerini böyle anlamlı bir projeyi hayata geçirdikleri için tebrik eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Böylesi önemli bir konuda çocuklarımızın gösterdikleri hassasiyet bizleri duygulandırdı.29 Ekim İlkokulu birinci sınıf öğrencilerinin tertemiz yüreklerinden süzülen mutluluk verici davranışın yaygınlaşarak büyüyeceğine inanıyorum” Dedi.

Çocukların Bafra’da çocuk Festivali taleplerini de dikkate alacaklarını belirten Başkan Kılıç, en kısa süre içinde 20 Ekim İlkokulu ziyaret ederek, projeye katılan diğer öğrencileri de kutlayacağını sözlerine ekledi.

Başkan Kılıç, ziyaret sonunda öğrencilere kitap hediye etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500