Advert

Bafra TSO’dan Üyelerine ‘Liderlik’ Eğitimi

Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde Bafra Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve çalışanlarının katılımı ve Eğitmen Ayhan Avcı anlatımlarıyla “Liderlik” adlı eğitim gerçekleştirilmiştir.

Bafra TSO’dan Üyelerine ‘Liderlik’ Eğitimi
Bafra TSO’dan Üyelerine ‘Liderlik’ Eğitimi Admin

Ayhan Avcı sunumlarında ‘Liderlik nedir?, Lider Kimdir, Liderin Özellikleri nelerdir, Yönetici Kimdir?, Yöneticinin özellikleri nelerdir?, Lider ve yönetici arasındaki farklar nelerdir? ,Liderlik öğrenilir mi? Konu başlıkları hakkında örnekler ve slayt eşliğinde sunum yaptı.
Avcı ‘LİDER Çalışanlarını ortak hedefler doğrultusunda bir araya getirerek takım ruhunu oluşturan, hem kendisinin hem işyerinin ve hem de çalışanlarının sürekli gelişimini destekleyen, çalışan başarısının en iyi sonuca yönlendiren;  ileri görüş sahibi, etrafındaki kişileri etkileyip iyileşmeye motive edebilen, azimli, insan ilişkileri konusunda duyarlı ve becerikli, kurallara uymaktan ziyade herkesin uyabileceği kurallar koymak konusunda doğal yeteneği bulunan kimsedir. 
Yönetici ise bu dengenin korunmasını sağlar. Dengeyi korumak ve bu dengeyi yönetmek yöneticinin görevidir. ‘dedi. Lider ve Yönetici özelliklerini örnekler üzerinden aktardı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500