Advert

GİTTİĞİ HER YERDE EL ÜSTÜNDE

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, gönül belediyeciliğini anlatmak ve paylaşmak adına gerçekleştirdiği ziyaretlerine; Dededağı aşağı ve yukarı mahalleleri,Kapıkaya,Kuzalan ve Selemelik mahalleleri ile devam etti.

GİTTİĞİ HER YERDE EL ÜSTÜNDE
GİTTİĞİ HER YERDE EL ÜSTÜNDE Admin

Ak Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, Cumhur İttifakı belediye meclis üyesi adayları ve teşkilat mensuplarının katıldığı ziyaretlerde mahalle sakinleri Başkan Kılıç’ı bağrına bastı.

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, “, Ak Parti İlçe Başkanımız Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, Cumhur İttifakı belediye meclis üyesi adaylarımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte, Dededağı aşağı ve yukarı mahalleleri, Kapıkaya, Kuzalan ve Selemelik mahallerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızı ziyarettik. Onlarla hasbıhal ettik. Bizi biz yapan misafirperverliğin en güzel örneklerini sergileyen mahalle muhtarlarımız ve sakinlerimize en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum” Dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500