Türkiye İş Bankası 87. Kuruluş Yıldönümünü Bafra’da da Kutladı

Türkiye İş Bankası Bafra Şubesi Çalışanları, 87. Kuruluş Yıldönümü Nedeniyle Bafra Cumhuriyet Meydanında Bulunan Atatürk Anıtına Çelenk Koydu

Türkiye İş Bankası 87. Kuruluş Yıldönümünü Bafra’da da Kutladı
Türkiye İş Bankası 87. Kuruluş Yıldönümünü Bafra’da da Kutladı

Türkiye İş Bankası 87. yaşını kutluyor. Tüm Türkiye ve yurt dışında da olduğu gibi Bafra'da bir kutlama programı düzenlendi.

Bafra Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na İş Bankası Bafra Şube Müdürü Metin Demircan’ın ve Banka çalışanlarının çelenk sunmasıyla başlayan kutlama, Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Silah Arkadaşları ve bu vatan için canlarını vermiş aziz şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu ile devam etti.
İş Bankası Bafra Şube Müdürü Metin Demircan   İş Bankası`nın 87`inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, 87 yıllık geçmişleri ile henüz çok genç olduklarını söyledi.

 

Demircan, "İş Bankası 1 milyon TL sermaye ile ve 37 çalışan, 2 şubeyle yola çıkmış olan bir bankadır.  Kurucu Genel Müdürümüz Merhum Celal Bayar kuruluş aşamasındaki sermayenin bir araya getirilişine ilişkin verilen mücadeleleri, fedakârlığı anlatmıştır anılarında. Biz bu şekilde alınmış olan varlığı bugün,  liderliğe getirmiş durumdayız. Aradan geçen zaman içerisinde her dönemde taş üstüne taş koyarak yenilikler koymak suretiyle, İş Bankası bu şekilde Cumhuriyetin hemen akabinde, 1 yıl sonra 26 Ağustos 1924 kurulmuş bir banka. O tarihten bu yana kurumsal yapımıza, ilkelerimize, müşterilerimize, çalışanlarımıza baktığınızda ülkeye değer kazandıran çok geniş bir aileye tekabül eden bir kuruluşuz. Her biri birer meslek erbabı olan, her biri fedakârca çalışan her seviyedeki kadromuz en değerli sermayemizdir.

Vizyonumuz; Lider, öncü ve güvenilir banka konumunu sürdürerek, müşterilerin, hissedarların ve çalışanların, Türkiye’de en çok tercih ettikleri banka olmak.
Amaçlarımız; müşteri ihtiyaçlarını hızlı, etkin, kaliteli çözümlerle karşılamak, hissedarlarımıza yarattığımız değeri istikrarlı bir biçimde artırmak,  çalışanlarımızı işlerinde en yüksek performansı gösterebilmeleri için teşvik etmek." dedi.