Advert

BAŞKAN HAMİT KILIÇ’TAN KADİR GECESİ’NE DAVET

Bafra Belediyesi ile Bafra İlçe Müftülüğü ‘nün her yıl birlikte düzenlediği Kadir Gecesi programı bu yıl da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

BAŞKAN HAMİT KILIÇ’TAN KADİR GECESİ’NE DAVET
BAŞKAN HAMİT KILIÇ’TAN KADİR GECESİ’NE DAVET Admin

Bafra Belediyesi tarafından halka açık iftar yemeğiyle başlayacak olan Kadir Gecesi programı akşam namazı ile başlayacak.

İftar yemeği ile başlayacak olan programda İlçe Müftülüğü İmam-Hatipleri Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunacak, gecenin anlamına binaen sohbet ve konuşmalar gerçekleştirilecek, tasavvuf müziği korosu tarafından ilahiler seslendirilecek, programın sonunda Yatsı Namazı ve Teravih Namazları eda edilecek. Program sonunda ilçe müftüsü Necmettin Kayar, meydanı dolduran vatandaşlar ile duada bulunacak.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, program hakkında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilecek programa vatandaşları davet ederek şunları söyledi: “Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin coşkusunu her yıl olduğu gibi iftardan teravihe halkımızla birlikte yaşamak istiyoruz. 31 Mayıs Cuma Günü 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda belediye olarak gerçekleştireceğimiz halkımızla İftar programının ardından İlçe Müftülüğümüz ile birlikte düzenleyeceğimiz Kadir Gecesi Özel programımıza hemşerilerimizi davet ediyor, saygılar sunuyorum”.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500