Advert

AŞÇI VE ÖNCEL AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

ASTAŞ HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H.Kaya Aşcı-Hanife Gül Aşcı’nın kızları Turizmci Buket Aşcı , Tekstilci Mehmet Öncel-Öznur Öncel’in evlatları Tekstilci Mustafa Öncel mutluluk dolu yılları birlikte geçirmek için birbirlerine söz verip imza attılar.

AŞÇI VE ÖNCEL AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
AŞÇI VE ÖNCEL AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ Admin

ASTAŞ HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H.Kaya Aşcı-Hanife Gül Aşcı’nın kızları Turizmci Buket Aşcı , Tekstilci Mehmet Öncel-Öznur Öncel’in evlatları Tekstilci Mustafa Öncel mutluluk dolu yılları birlikte geçirmek için birbirlerine söz verip imza attılar.

Buket Aşcı  ile Mustafa Öncel'in muhteşem nikah ve düğün töreni Hilton İstanbul Bakırköy'de düzenlendi.

ASTAŞ HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H.Kaya Aşcı ve eşi Hanife Gül Aşcı ve Tekstilci Mehmet Öncel- eşi Öznur Öncel davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendiler.

Hilton İstanbul Bakırköy’deki program kokteyl ile başladı.

Genç çift Buket&Mustafa'nın alkışlar, konfetiler ve meşaleler içinde salona girmesiyle devam etti.

İlk danslarını yapan genç çiftin mutluluklarını davetliler alkışlarla paylaştılar.

Buket&Mustafa nikah merasimi için yerlerini aldılar. Nikahı Bakırköy Belediyesi nikah memuru kıyarken nikah şahitliklerini ise Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ak Parti 27. Dönem İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı , Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı yaptı.

Nikah töreninde bir konuşma yaparak her iki gence ömür boyu mutluluklar dileyen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan nikah cüzdanını gelin hanım Buket’e takdim etti.

Genç çift Buket&Mustafa nikah ve düğün merasimlerini onurlandıran davetlilerin masalarına kadar giderek mutlu günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür ederek şükranlarını sundular.

Gençler ömür boyu mutluluklarının tatlı geçmesi için pastalarını kestiler.

Yemek programının ardından ise genç çift, arkadaşları, davetliler ile birlikte çalınan harika müzikler eşliğinde hem oynadılar, hem de halay çektiler.

Düğünün sonunda ise her iki aile büyükleri de eğlenceye katılarak Buket&Mustafa’nın mutluluklarına ortak oldular.

Nikah ve Düğün programına Ak Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Danıştay Üyesi Osman Tural, Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bayrampaşa Kaymakamı Bafralı hemşerimiz Dr.Soner Şenel, bir önceki dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu Genel Başkanı (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ve federasyona bağlı dernek başkanları, yönetimleri, kadın kolları, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu,(SAMKON ) Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, Bafra, Samsun ve İstanbul ve Türkiye’nin çeşitli illerinden düğüne katılım sağlayan İş İnsanları, oda başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Aşcı ve Öncel aileleri ise evlatları Buket&Mustafa’nın mutlu günlerine yanlarında olan nikah ve düğün merasimine katılan aile dostları ile tüm davetlilere teşekkür ettiler.

Bafra Haber Gazetesi olarak genç çifti kutluyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Bafra Aşçı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500