ONLAR UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYOR, BAFRA SORUNLARINDAN KURTULUYOR

Bafra’da uyum içerisinde çalışmak ve ortak akıla verilen önem, yıllardır varlığını sürdüren sorun ve beklentilerin hızlı bir şekilde çözüme kavuşmasını sağlıyor.

ONLAR UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYOR, BAFRA SORUNLARINDAN KURTULUYOR
ONLAR UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYOR, BAFRA SORUNLARINDAN KURTULUYOR Admin

Bafra’da uyum içerisinde çalışmak ve ortak akıla verilen önem, yıllardır varlığını sürdüren sorun ve beklentilerin hızlı bir şekilde çözüme kavuşmasını sağlıyor.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı başta olmak üzere, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Av. İbrahim Semiz başkanlığındaki AK Parti İlçe teşkilatı arasındaki uyumlu ve gayretli çalışma meyvesini veriyor.

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI YERİNDE İNCELEDİ

Bir dizi incelemelerde ve ziyaretlerde bulunmak için Samsun'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı’nın girişimleriyle Bafra’ya gelerek Bafra’nın en büyük sorunlarından biri olan Tofaş Kavşağını inceleyerek bilgiler aldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a Tofaş kavşağında yapılması planlanan çalışmaları proje üzerinde anlattı. Projeyi ve çevreyi inceleyen Bakan Turhan, Karayolları Bölge müdürüne talimat vererek kavşak için ne yapılması gerekiyorsa bir an önce yapılmasını istedi.

BAKAN NEZNİNDE ATILAN ADIM, BAFRA’DA BİR İLK.

İlçede; servis araçları, özel araçlar ve Sanayi bölgesine gidecek araçların eklenmesiyle birlikte çoğu mal ve can kaybına neden olan kazalara ev sahipliği yapan Tofaş kavşağında, ilk defa bir Bakanın inceleme yapması ve gerekli talimatların vermesi ise belirtilen uyumlu çalışmanın bir sonucu olarak değerlendiriliyor.

Hatırlanacağı gibi Samsun AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları ile görüştüklerini en kısa sürede Tofaş kavşağı, sorununu bir çözüme kavuşturacaklarını ifade etmişlerdi.

KILIÇ: “BAFRA SORUNLARINDAN KURTULUYOR”

Yıllardır devam eden ve kronikleşmiş sorunların kısa sürede çözüme kavuşması uyumlu ve samimi bir çalışmanın sonuç olduğunu belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bafra OSB’ye Doğalgazın getirilmesi, Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivalinin Uluslararası boyuta taşıyayacak statüye kavuşturmak amaçlı projelendirilmesi, Orta Ölçekli Sanayi Sitesi ve Kentsel Dönüşüm, Güneş Enerjisi ve Kızılırmak Sedde projelerinde gelinen noktanın yanında Gençlik Spor Bakanlığından Bafra Belediyesine devri sağlanan eski stat alanı ve Ağız Sağlığı ve Diş Hastanesinin ilçeye kazandırılmasından sonra oldukça uzun bir süredir can ve mal kaybına sebep veren Tofaş kavşağının sorun olmaktan çıkarılması için atılan adım oldukça önemli. Bütün bu başarılı çalışmalarda Milletvekilimiz Sayın Orhan Kırcalı’nın büyük emeği ve gayreti var. Kendisine Bafra’mız adına teşekkür ediyorum. Samsun Valimiz Sayın Osman Kaymak, Bölge Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir, İl ve İlçe Teşkilatlarımızla birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi Samsun’umuz için Bafra’mız için inandığımız yolda inançla, gayretle uyum içinde yürüyoruz. Bafra’mız için oldukça önemli bir sorunun bertaraf edilmesi adına desteğini esirgemeyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a şükranlarımı sunuyorum." dedi.

KIRCALI: “BAFRA’YA ÇOK GÜZEL YATIRIMLAR KAZANDIRACAĞIZ”

Milletin kendilerine bahşettiği vekillik görevini bölgemiz ve Bafra’mız için layıkıyla yerine getirme çabasında olduklarını ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı ise; “Tüm mesaimizi ve enerjimizi Bafra ve bölgemizde yapılacak çalışmalar üzerinde değerlendiriyoruz. Ertelenmiş ötelenmiş her türlü sorunu ölçeğine bakmaksızın çözüme kavuşturmak istiyoruz. Bunlardan birisi olan Tofaş kavşağında yaşanan sorunlarda çok kısa bir sürede bitecek. Sürekli kaza olan bu kavşaktan Bafralılar kurtulacak. Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç, İlçe Başkanımız İbrahim Semiz ve Teşkilatımızla uyum içinde çalışıyoruz. Bu uyum sayesinde Bafra’ya Çok güzel yatırımlar kazandıracağız. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan’a, Samsun Valimiz Sayın Osman Kaymak’a, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’e, Bafra Belediye Başkanımız Sayın Hamit Kılıç’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın Bafra ve Yakakent’de yaptığı incelemlerde Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Samsun Milletvekilleri  Av. Orhan Kırcalı, Fuat Köktaş,Ahmet Demircan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir,AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu,Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve  Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç eşlik etti.

Bafra Ulaştırma
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500