Advert

BAFRA’DA DÜĞÜN SALONLARINA KOVİD-19 DENETİMİ

Bafra Belediyesi Zabıta ekipleri ilçe genelinde aralıksız sürdürdüğü Kovid-19 denetimlerine nişan ve düğün gibi organizasyonların yapıldığı salonlarla devam etti.

BAFRA’DA DÜĞÜN SALONLARINA KOVİD-19 DENETİMİ
BAFRA’DA DÜĞÜN SALONLARINA KOVİD-19 DENETİMİ BafraHaber

Denetimlerde korona virüs tedbirlerine uyulması konusunda hem işletme sahiplerini, hem de vatandaşlaruyarıldı.

Kontrollü sosyal hayat denetimleri nişan ve düğün gibi eğlencelerin yapıldığı salon ve açık alanları da kapsadı.

Ekipler, İlçede faaliyet gösteren nişan ve düğün gibi organizasyonların yapıldığı işletmeleri gezerek, işletme sahiplerinin alınan tedbirlere uyup uymadığını kontrol etti.

Bulaşıcılığı çok yüksek olan korona virüsün yayılım hızının düşürülmesi için Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunca yayınlanan kontrollü sosyal hayat tedbirlerine uyulup uyulmadığını denetleyen ekipler, işletme sahiplerine bilgilendirmede bulundu. Ateş ölçümü, maske, sosyal mesafe ve hijyen önlemlerini yerinde gözlemleyen ekipler, kurallara uyulması konusunda azami özen gösterilmesini de istedi.

Denetimlerin sürdürüleceğini belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç: "Ekiplerimiz düğün salonlarındadenetimlerini gerçekleştiriyor.Kapı girişinde gelen davetlilerin ateş ölçümü yapılmalı. Kapı girişinde gerekli dediğimiz 14 madde asılı kalmalı. Tüm davetliler ellerini dezenfekte ederek içeriye girmeli. Salonda masalar arası 1,5 metre ve sandalyeler arası 60 santim mesafe bulunmalı. Masalarda dezenfektan yer almalı. Bu kurallara hepimiz uymak zorundayız." dedi.

41apn37gxlqsqbr369hz.jpg

79aw1rz7xa0ru0smy49.jpg

wdn77ue6x70z7xq2ybp.jpg

 

nahtmh75pzh2a934sw3.jpg

7bgx1s8vhe6u26pgcx34.jpg

yv8ay9sad8fvqez9ais.jpg

0ghww7bpyfuwuprhglhl.jpg

ejls70dkeykl22puxp63.jpg

anh8jbvxvreyc0c9v6l.jpg

 

KOVİD 19 DENETİMİ
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500