Bu haber 13 Aralık 2011, Salı 14:50 tarihinde eklendi. 372 kez okundu.
Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç 2yıllık Çalışmalarını Basın Açıklamasıyla Kamuoyuna duyurdu.
TürkKızılayı Bafra Şubesi Başkanı Osman GENÇ Göreve geldikleri 2 yıl icerisinde yaptıkları çalışmalar hakkında Kızılay Bafra Şubesi Makamında Yaptığı Basın Acıklamasında Bulunarak Basını ve Kamuoyunu Bilgilendirdi
Genç Türk Kızılayı olarak Bafra’daki ve çevremizdeki il ve ilçelerden bize yapılan müracaatlar neticesinde ihtiyaç sahiplerine Gıda da toplam 14,500 TL Ayakkabı yardımında 10 bin TL , inşaat malzemelerinde 600 bin TL giysi yardımın da ise 1,500 milyon engelli vatandaşlarımıza 60 adet engelli arabası dağıttık. Nakdi yardım olarak ise 5 bin TL yardım dağıtmış bulunmaktayız aynı zamanda bize yapılan müracaatlarda tespit etmiş olduğumuz ihtiyaç sahiplerine zekat yardımı adı altında bankadan ödemiş olduğumuz 37,500 TL ile toplam yardımlarımız 2 Milyonun üzerindedir.
GENÇ .Kızılay olarak göreve geldiğimiz bu kısa süre içerisinde ihtiyaç sahiplerine bu yardımları ulaştırmış bulunuyoruz Amaç burada Doğru insanın Doğru zamanda doğru yerde yanında bulunabilmektir diyen Genç bize gelen müracaatları Muhtarlıklar aracılığıyla verilen fakir kağıtları Nüfus Kağıtlarında bulunan TC Kimlik numaraları ile ilgili Makam ve kuruluşlarla yaptığımız çalışmalar neticesinde olmuştur Bize yapılan ihtiyaç sahipleri adına müracaatların gerçekten ihtiyaç sahipleri olduklarını tespit ederek Kurum ve Kuruluşlar arasında yapılan tespitler neticesinde ihtiyaç sahiplerine Talep edilen ihtiyaçlarını temin ederek veriyoruz .
Burada tabii ki bizlere büyük görevler düşüyor gerek personel azlığı gerekse yerinde tespit etmek için Biliyorsunuz ki Bafra Nufus ve Konumu itibariyle 115 Köy 21 Mahalle 4 Belde den oluşmuş büyük bir ilçedir. bu insanlara tek tek yerinde de uluşmak incelemek çok zor oluyor burada bize yardımcı olma görevi Muhtarlarımıza ve İlgili Makam ve kurum ve kuruluşlara düşüyor .
Bizim amacımız gercekten ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza uluşmaktır.bunu gercekleştirdigimiz zaman amaçımıza ulaşmış oluruz .
Buradan Hayır sever vatandaşlarımıza sesleniyorum TürkKızılayı olarak hayırsever vatandaşlarımızın dan Maddi ve Manevi Desteklerini bekliyoruz ,onların katkıları bizim yapacağımız çalışmalarda bizlere yol gösterici olacaktır.
Bu düşünceler içerisinde vatandaşlarımızın yanında olmanın gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyor Bize bu güne kadar Maddi Manevi katkıda bulunan Herkeze Teşekkür ediyorum dedi .






|