Bafra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet

Kooperatifinin 49. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Bafra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet
Bafra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet

Bafra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 49. Olağan Genel Kurul toplantısı, Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda yapıldı.

Bafra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır, "2012 yılı umut ve ümit yılı olacak" dedi Bafra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 2012 yılı tahmini bütçesi 744 bin 450 TL olduğu oybirliğiyle kabul edildi. Toplantıya; Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Kaya Aşçı,  AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, MHP Bafra İlçe Başkanı İslam Cural, Bafra TSO Başkanı Recep Durgun, Banka Müdürleri ve çok sayıda kooperatif üyesi katıldı.

 

Alaçam Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Aydoğan'ın divan başkanlığı yaptığı olağan genel kurul toplantısında konuşma yapan Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır, esnafın alın teri, el emeği, göz nuru dökerek belirli ekonomik noktaya geldiğini ve ahtı vefayı ise çok iyi bildiğini söyledi.

 
Genççakır, kooperatiflerin Halk Bankası vasıtasıyla esnaflara ucuz kredi vermek için kurulduğunu belirterek, " Esnaf sanatkar ekonominin birleştirici betonu olup, toplumumuzun orta direği ve
toplumun sosyal yaşantısındaki sigortasıdır. Esnaf ve Sanatkârlarımız huzurlu olsun diye mevcut hükümetimiz bilinçli çalışmalar yapıyor. 2011 yılında ekonomi zor geçti. Ekonomiyi en iyi esnaf ve sanatkârlar olarak biz biliriz. Ekonomi bizim esnafımızdan ve sanatkârımızdan geçer. Daha iyi bir ekonomimizin olması için sermayeleri birleştirerek, büyüme yapalım. Aldığınız mallarında markasına bakın, her tarafta mantar gibi marketlerde büyüyor. Artık esnaf olarak müşteri yani insan bekleme zamanı bitti. Ürettiğin malı tanıtmak için artık çantanı alacaksın, diyar diyar gezeceksin, çünkü rekabet büyüdü" dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, Bafra'nın geçmişte kaybettiği kaynaklarını hep birlikte bilinçli çalışma yaparak geri kazanacaklarını ve Bafra'da güzel çalışmalarında devam ettiğini söyledi.

Bafra'da sıkıntıları çözecek olanların her zaman sıkıntıları çözmek için yan yana geldiğini belirten Bafra ilçe Kaymakamı Ali Katırcı ise, "Bafra'nın birikmiş sorunları var. Bu sorunların çözümünü belirli takvimlere bağlamalıyız. Üretimi de tüketimi de dengelememiz lazım" diye konuştu.

Genel kurulda denetim kurulu raporları, bilanço, gelir-gider raporları okunarak açık oylama ile oy birliğiyle kabul edildi. Bafra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 2012 yılı tahmini bütçesi 744 bin 450 TL olduğu oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra açık oylama ile üst birlik temsilcileri belirlendi. Bafra Esnaf ve Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi üst birlik temsilcileri şöyle; "Metin Genççakır, Tevfik Tuncay, Ahmet Can, Levent Aydıner ve Mehmet Yıldız."

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500