SAMSUN İLKADIM YURDU ŞAMPİYONLUKLARA ABONE OLDU

Yurtlar Arası Futbol Turnuvasında Penaltılarla Amasya Yurdunu 5-4 yenen geçen yılın şampiyonu Samsun İlkadım Yurdu Şampiyon oldu

SAMSUN İLKADIM YURDU ŞAMPİYONLUKLARA ABONE OLDU
SAMSUN İLKADIM YURDU ŞAMPİYONLUKLARA ABONE OLDU

 

Samsun Kredi ve Yurtlar Bölge Müdürlüğüne Bağlı yurtlar arasında Futbol Turnuvası Bafra`da sona erdi.

Bafra Belediyespor Sosyal Tesisleri Suni Çim Sahada 4 gün süren maçlar sonucunda Amasya Yeşilırmak Yurdunu 7-1 yenen Tokat G.O.P Yurdu 3. oldu.

Final maçında ise geçen yılın şampiyonu Samsun İlkadım Yurdu ile Amasya Yurdu karşı karşıya geldiler.

Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. 2.yarıda da gol olmayınca maçın normal süresi 0-0 bitti.

Penaltı atışlarında ise Samsun İlkadım yurdu 5-4 Amasya Yurdunu yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

 

Kupa töreninde bir konuşma yapan Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Samsun Bölge Müdürü Vekili İsmail Hakkı Kasapoğlu ise,`` Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Samsun Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yurtlar Arası Futbol Turnuvasına gösterilen ilgiden dolayı tüm Yurtlarımıza, İdarecilerimize ve Sporcu Öğrenci kardeşlerime teşekkür ederim. 11 Yurt Takımının katıldığı bu turnuvada asıl amacımız Gençliğimizi, Atatürk`ün emanet ettiği Cumhuriyetimize sahip çıkan, onun ilke ve inkılâplarını benimseyecek çağdaş, akılcı, çalışkan, yapıcı, yaratıcı bireyler olarak yetişmesini sağlamak için kurumumuz her türlü imkanı seferber etmektir. Kurumumuz Yüksek Öğrenim gençliğine, barınma, beslenme, kredi ve burs hizmetleri yanında, onların milli birlik ve beraberlik duygularını, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek, kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenlemektedir. Spor dostluk ve kardeşliktir. Turnuva boyunca iyi dostluklar kurduğunuza inanıyorum. Bu yıl ki turnuvanın centilmenlik ve tatlı bir rekabet içinde geçtiği kanaati içerisindeyim. Yapmış olduğumuz girişimler sonucu daha önce Denizli’de  yapılan Bölgeler Arası futbol karşılaşmaları Samsun’da yapılacak. Ve Samsun İlkadım Yurdu Samsun Bölge Müdürlüğünü temsil edecektir.’’dedi.

Konuşmadan sonra ise Kupa Törenine geçildi.

3.olan Tokat G.O.P Yurdunun Kupasını ve Plaketini, katılım belgesini Bafra Milli Piyango Yurt Müdürü Yusuf Sabah verdi.

2.olan Amasya Yurdunun Kupasını ve Plaketini, katılım belgesini Amasya Yurt Müdürü Ünsal Uludağ verdi.

Turnuvanın Şampiyonu Samsun İlkadım Yurdunun Kupasını ve Plaketini, katılım belgesini Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Samsun Bölge Müdürü Vekili İsmail Hakkı Kasapoğlu başarılar dileyerek takdim etti.

Kupa Takdiminin ardından takımlar centilmenlik örneği sergileyerek toplu resim çektirdiler.

Kupa Törenine ayrıca Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Samsun Bölge Müdür Yardımcısı Nurettin Maden, Bafra Milli Piyango Yurdu Müdürü Yusuf Sabah, Samsun İlkadım Yurdu Müdiresi Fatma Hoş, Amasya Yurt Müdürü Ünsal Uludağ, Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Samsun Bölge Müdürlüğü İdari İşler Müdürü Burhan Bülbül ile Yurt İdarecileri katıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500