Advert

TRABZON’DA MUHTEŞEM NİŞAN

DR. SEVİM & DR. MURAT’A TRABZON’DA MUHTEŞEM NİŞAN TÖRENİ DÜZENLENDİ

TRABZON’DA MUHTEŞEM NİŞAN
TRABZON’DA MUHTEŞEM NİŞAN

DR.SEVİM&DR.MURAT EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMI ATARAK NİŞANLANDILAR

Trabzon’un tanınmış eğitimcilerinden emekli öğretmen Kadriye-Emekli Öğretmen Abit Türkday’ın biricik kızları İstanbul Koşuyolu Kalp Cerrahı Dr.Sevim Türkday ile Emine Derebey- Derebey Tarım Yönetim Kurulu Başkanı, Bafra Ziraat Odası Başkan Yardımcısı İşadamı Şükrü Derebey’in değerli evlatları OMÜ Samsu Tığ Fakültesi Genel Cerrah’ı Dr.Murat Derebey Trabzon PANAGİA Suite Otel salonunda yapılan muhteşem nişanla evlilik yolunda ilk adımlarını attılar.

Genç doktorlar Trabzon İYA organizasyon tarafından süslenen ve hazırlanan salona ışıltılar ve alkışlar arasında girdiler. İlk danslarını yapan Dr.Sevim Türkday-Dr.Murat Derebey’i aile yakınları ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

Piyanistin güzel sesi, muhteşem oyun havaları ile davetliler yerlerinde duramadılar.

Verilen arada ise genç doktorların nişan yüzükleri hayırlı olsun dileği ile Derebey Ailesinin yakın ve aile dostları Samsun Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı Bafralı hayırsever İşadamı H.Kaya Aşcı tarafından  takıldı.

Aile büyükleri ve davetliler  genç doktorları tebrik ederek takılarını taktılar.

Genç çiftler ömür boyu tatlı bir yaşam ve mutluluk için Salona gelen pastayı keserek birbirlerine takdim ettiler.

Çalan müzikle eğlene davetlileri nişanın sonunda anı olarak fotoğraf çektirdiler.

TÜRKDAY&DEREBEY Aileleri,’’Değerli evlatlarımız Dr.Sevim ve Dr.Murat’ın Nişan törenine katılarak bizleri onurlandıran herkese teşekkür ederiz.’’dediler.

 

Nişan törenine Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Samsun Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı Bafralı hayırsever İşadamı H.Kaya Aşcı , Samsun Gazi Devlet Hastanesi Ortopedi Uzmanı Dr.Adem Türk, Bafra Ziraat Odası Meclis Başkanı Kaşif Ünlü ve yönetim Kurulu Üyeleri, Bafra Belediyesi Meclis Üyesi Tevfik Türken, ile çok sayıda davetli katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500