SİYASETİN YENİ YÜZÜ

SİYASETİN YENİ YÜZÜ

SİYASETİN YENİ YÜZÜ
SİYASETİN YENİ YÜZÜ

Yerel Gündem. com`da yapılan ankette Bartın Üniversitesi İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Bafra`lı Songül Kişioğlu, ilk 4. sırada yer alıyor. Adı milletvekilliği için siyasi kulislerde telaffuz ediliyor

                             SONGÜL KİŞİOĞLU`NUN ÖZGEÇMİŞİ
 
           Songül KİŞİOĞLU, 27.06.1965`de Ankara`da Doğdu. Anadolu Ünv. İktisat Fakültesi`nden mezun olan Songül KİŞİOĞLU, Maliye Bakanlığı, Eskişehir Maliye Kursu (2 yıl)`nu tamamladı. 1987`de Samsun Defterdarlığı, Bafra Malmüdürlüğü`nde göreve başladı. Daha sonra 1998`de Yalova Defterdarlığı, Muhasebe Müdürlüğü`ne Şef olarak atandı. Ardından 2002`de Tasfiye İşleri Döner  Sermaye İşletmeleri, Döner Sermaye  Saymanlık Müdürlüğü`ne Şef olarak atandı ve son Maliye Bakanlığı, Muhasebat Genel Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı, Merkez Saymanlık Müdürlüğü`nde Şef olarak görev yaptı. 04.02.2009 tarihinde Bartın Üniversitesi, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı olarak göreve başlayan Songül KİŞİOĞLU bekardır.                        

                                MESLEK DENEYİMİ

        Samsun İli, Bafra Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Vakıf Saymanlık Müdürlüğü  ( 1yıl süre ile ), Yalova Defterdarlığı bünyesine bağlı bulunan Malmüdürlükleri ve Muhasebe Müdürlüğü`nde muhtelif dönemlerde Saymanlık Müdürlüğü görevine vekalet, 17 Ağustos 1999  depremi sonrası Yalova Valiliği 2 nolu Kriz Merkezi Koordinatörlüğü-Koordinatör ( 6 ay süre ile ) 17 Ağustos 1999 depremi sonrası Mili Eğitim Bakanlığı`nın Yalova İlinde Dünya Bankası Finansmanı ile gerçekleştirdiği yapım ve onarım ihaleleri -  Komisyon Üyeliği( Maliye Üyesi), Çevre ve Orman  Bakanlığı Döner Sermaye Saymanlık Müdürlüğü ile TASİŞ Döner Sermaye Saymanlık Müdürlüğü görevlerine muhtelif dönemlerde vekalet. Bugüne kadar görev yaptığı tüm birimlerde ; Yapım,onarım , Satınalma, TASİŞ Genel Müdürlüğü Ankara Bölge Müdürlüğünün Tasfiye Tüzüğü ve 193 sayılı Milli Emlak Genel Tebliği uyarınca gerçekleştirilen araç ve eşya satış ihalelerinin komisyon üyelikleri (Maliye üyesi olarak).