ŞAİR OKTAY ZERRİN' İN SAMSUN' DA SANAT VE ŞİİR GECESİ

Samsun Ayvacık doğumlu, aslen Bafralı ve kızının Tekkeköy' deki işi nedeniyle 2 yıldır Samsun Atakum' da ikamet eden şair, yazar, emekli İngilizce Öğretmeni ve gazeteci Oktay Zerrin' in sanat, şiir ve musıki gecesi Samsun Tuti Kafe' de gerçekleşti.

ŞAİR OKTAY ZERRİN' İN SAMSUN' DA SANAT VE ŞİİR GECESİ
ŞAİR OKTAY ZERRİN' İN SAMSUN' DA SANAT VE ŞİİR GECESİ Admin

Oktay Zerrin' in sanat gecesi; Samsun Çiftlik' teki,emeklieğitimci İsmail Tutoğlu' nun işlettiği Tuti Kafe' de yapıldı. 27 Şubat Çarşambaakşamı, saat19.00' da aşlayan programı şair Nermin Eker sundu.
Geceye Bafra PTT Müdürü Nurhan Şahin Önder ve Bafra Fen Lisesi' nde okuyan oğlu, Samsun' dan; Bafra' da öğretmenlik ve sendikacılık yapmış olan Tuti Kafe Sahibi ismail Tutuoğlu ve kız kardeşi Asiye Tutoğlu, sunucu ve şair Nermin Eker, aslen Zonguldaklı olup Samsun Atakent Türkçe Öğretmeni, şair ve yazar Mine Tangur, Zonguldak Maden Ocakları'ndan emekl olup Samsun'da ikamet eden Kültür Bakanlığı Halk Şairi Hasan Akbaş, Avukat şair Nadi Macit, emekli öğretmen ve şair Ayşe Selen Atlı, Araştırmacı yazar ve şair İlknur Ünsal, Samsun 23 Nisan Ortaokulu Türkçe Öğretmeni, şair Mehmet Zeki Akay, şiir yorumcusu Bilal Yazıcı, şair ve yazar Hanife Uzun, Hatice Koncak, bağlaması ve türküeri, besteleri ile emeklli öğretmen İsa Kahraman, Çarşambalı olup Samsun' da ikamet eden şair İbrahim Coşar, şair ve yazar İsmet Top, Şiir ve şair yorumcusu ve şair  Ziya Kozal, şiir yorumcusu Neşet Demircioğlu, şair Oktay Zerrin ve eşi Aysel Zerrin ile sanat ve şiirsever izleyiciler katıldı.
Programa katılan şairler, şair Oktay Zerrin' in yazdığı şiiirleri seslendirdier. Ayrıca sanatçı isa Kahraman da Zerrin' den bestelediği "Gönlüm Sarhoş, Ben Sarhoşum"ve " Umurumda mı ? " adlı 2 eserini bağlaması eşliğinde çalıp söyledi.
OKTAY ZERRİN' E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PASTASI
28 Şubat Ayvacık doğumlu, Bafralı şair Oktay Zerrin' e  ayrıca bir doğum günü pasta sürprizi yapıldı. Avukat şair Nadi Macit; Oktay Zerrin' e bu şekilde gecenin sürpriz kutlamasını gerçekleştirdi.
Programda zaman zaman zaman duygu dolu anlar yaşandı. Oktay Zerrin, 23 Nisan' da kaybettiği annesine ithafen yazdığı " Annnem İçin " adlı şiirini de seslendirdi.
Diğer yandan sözlerini Oktay Zerrin' in yazdığı ve bestekar Cengiz Cermen' in bestelediği, sanatçı Şeyda Sezgin' in seslendirdiği " Gördüğüm Her Rüyada " ve TRT Ses Sanatçıları Canan Sezgin Geylan ile eşi Yahya Geylan' ın birikte seslendirdiği, bestesi Kenan Olguncan' a ait  "  Samsun' da Gel Buluşalım " adlı şarkıları sinevizyon olarak izlendi.
Oktay Zerrin, program sonunda yaptığı konuşmada Tuti Kafe Sahibi İsmailTutoğlu na; program sunucu ve şair Nermin Eker' e, sürpriz doğum günü pastasını alan Avukat şair Nadi Macit' e, fotoğraf ve videoları için Neşet DAemircioğlu' na, tüm katılımcı şair, yazar ve sanatçılara teşekkür etti.
Program şair, yazar ve sanatçıların toplu fotoğraf çekimleriyle sona erdi.
Haber Merkezi- Samsun