Advert

Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Büyük Başarılar

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi öğretim üyeleri, Antalya’da düzenlenen kurultaylarda uluslararası ve ulusal ölçekte birçok başarıya imza atıyor.

Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Büyük Başarılar
Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Büyük Başarılar    Admin

43. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Ulusal Kurultayı 550’nin üzerinde Plastik Cerrahın katılımıyla gerçekleştirildi. Kurultayda OMÜ Tıp Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Ahmet Demir, Prof. Dr. Lütfi Eroğlu, Prof. Dr. Tekin Şimşek, Dr. Öğr. Üyesi Kamil Yıldırım, oturum, panel başkanlıkları ve sunumlarıyla Arş. Gör. Dr. Emre Kıymık, Arş. Gör. Dr. İlker Altundağ ve Arş. Gör. Cihan Gençtürk, sözel ve poster bildiri katılımlarıyla OMÜ’yü başarıyla temsil etti.

Asistan Bildiri Yarışması Klinik Kategorisinde Birincilik Ödülü

Ayrıca Plastik Cerrahi Anabilim Dalı uzmanlığı alan Op. Dr. Hakan Aktaş, ‘Kliniğimizde Kutanöz Malign Melanom Nedeniyle Tedavi Edilen Hastaların Retrospektif Değerlendirilmesi’ başlıklı tez çalışmasıyla Asistan Bildiri Yarışması Klinik Kategorisinde birincilik ödülü kazandı.

OMÜ Tıp Fakültesi’ni bölgede önemli bir referans hastane olarak gerçekleştirdiği deri malign melanomları cerrahi tedavi sonuçlarının paylaşımı açısından yerli ve yabancı literatüre de büyük katkı sağlayacak.

Sıradışı Araştırma Ödülü Yarışması İkinciliği

1000 katılımcının 300 bildiriyle katıldığı 12. Uluslararası Psikofarmakoloji Kongresi'nde ise Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Koray Karabekiroğlu ve çalışma arkadaşları tarafından sunulan "Digital Video Analysıs Of Emotional Facial Movements of The Cildren With Attention Deficit Hyperactivity Disorder" başlıklı çalışma 'Sıradışı Araştırma Ödülü' (Outstanding Research Award) yarışmasında ikinci oldu.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak çalışmaları ve başarıları nedeniyle öğretim üyeleri ve araştırma görevlilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500