‘’ BİZİM SİYASETİMİZ; ‘ÖNCE MİLLET, ÖNCE MEMLEKET’ DİYENLERİN SİYASETİDİR’’

27.DÖNEM İYİ PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ A.ADAYI BÜLENT ARSLAN, ‘’ BİZİM SİYASETİMİZ; ‘ÖNCE MİLLET, ÖNCE MEMLEKET’ DİYENLERİN SİYASETİDİR’’

‘’ BİZİM SİYASETİMİZ; ‘ÖNCE MİLLET, ÖNCE MEMLEKET’ DİYENLERİN SİYASETİDİR’’
‘’ BİZİM SİYASETİMİZ; ‘ÖNCE MİLLET, ÖNCE MEMLEKET’ DİYENLERİN SİYASETİDİR’’ BafraHaber

Bafra'mızın yetiştirdiği önemli iş insanlarından ve aynı zamanda Yeditepe Üniversitesi, Bilişim Teknolojileri bölümünde öğretim görevlisi olarak görev yapan, Bafra Sağlık Eğitim Vakfı Başkanı, ARSKOM ŞİRKETLER TOPLULUĞU Yönetim Kurulu Başkanı, 27.Dönem İYİ Parti Samsun Milletvekili A.Adayı, İYİ Parti 50 kişilik Merkez Danışma Kurulu Üyesi Bülent Arslan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Türkiye genelindeki tüm mitinglerine ve esnaf gezilerine katılım sağlayarak birlik ve beraberlik örneği sergiliyor.

27.Dönem İYİ Parti Samsun Milletvekili A.Adayı Bülent Arslan Merkezi İstanbul’da bulunan Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı ARSKOM ŞİRKETLER TOPLULUĞUNDA Bafra 55.Net ve Barış Medya Gurubu Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Özdemir’e özel açıklamada bulundu.

 

27.Dönem İYİ Parti Samsun Milletvekili A.Adayı Bülent Arslan yaptığı özel açıklamada, “Siyasi tarihimiz gücü ve iktidarı sonsuz zannedenlerin hüzünlü hikâyeleriyle ve aynı zamanda, “bitti” denilen anda, yeniden yazılan başarı öyküleriyle doludur. İşte İYİ Parti de; umulmadık bir zamanda, umulmadık bir yerlerden çıkıp gelen cesurların öyküsüdür. Adaletin, demokrasinin, sorumlu siyasetin öyküsüdür. Bir kutlu mücadelenin, bir büyük başarının öyküsüdür.

25 Ekim 2017’de tek yürek olup, hep beraber güçlü Türkiye hayalimizi haykırdığımız o kutlu günde; “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak; çünkü artık İYİ Parti var.” demiştik. Öyle de oldu… O gün çaktığımız o kıvılcım; bugün, milletimiz gösterdiği büyük ilgiyle, Türkiye’nin tamamında yanan koca bir ateş oldu.

İşte o nedenle İYİ Parti olarak biz; Çocuğunun okul derdine düşmüş annelerin, borç batağında kaybolan babaların, traktörüne mazot, toprağına tohum alamayan çiftçilerin, siftah edemeyen esnafların, eve ekmek götüremeyen emeklilerin, geçinemeyen asgari ücretlilerin, dayısından torpili olmadığı için mülakattan elenen üniversite mezunu işsizlerin, memleketten ümidini kesmiş, hayalleri çalınan gençlerin, hayatın her alanında horlanan, şiddet gören, öldürülen kadınların dertlerini konuşuyoruz.

İYİ Parti’nin vizyonunda, Güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye var. Hep söylediğimiz gibi, Milletimizden aldığımız güç, Mustafa Kemal Atatürk’ümüzden aldığımız ilhamla, Milletimizin ve memleketimizin, en iyiyi hak ettiğine duyduğumuz inançla, vizyonumuzla, projelerimizle, enerjimizle ve kadrolarımızla bizler hizmet için varız. Hiç merak etmeyin, biz hazırız, biz çözeriz. Ve hiç şüpheniz olmasın. Engelleri aşarak, duvarları yıkarak, tuzakları bozarak büyüyoruz. İYİ Parti Genel Başkanımız sayın Meral Akşener ve ekibi Memleketin dört bir yanında, milletimizi dinliyor ve problemlerine çare olmak için gecesini gündüzüne katıyor.  

Milletimizin dertleri için çözümlerimizle, projelerimizle geliyoruz.

Memleketimizi il il, ilçe ilçe gezerek gerçek dertlerimize kulak vermeyi, çözümler üretmeyi, milletimizin sesini duyurmayı en kıymetli önceliği olarak benimseyen İYİ Parti Genel Başkanımız sayın Meral Akşener hanımefendinin ilk günden bugüne kadar yanında olduk ve sonsuza kadar yanında olacağımızı belirtmek isterim. Çünkü Millet Bizi Çağırıyor, ve biz o gür sesi duyuyoruz. Bizim siyasetimiz; “Önce millet, önce memleket” diyenlerin siyasetidir.21'inci yüzyılın ruhuyla; bilimden sanata, sanayiden teknolojiye, her alanda üreten, zengin, mutlu ve güçlü Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz… Bundan kimsenin şüphesi olmasın.’’diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

BÜLENT ARSLAN KİMDİR….

BÜLENT ARSLAN www.bulentarslan.com 1952 YILINDA Bafra’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Bafra’da tamamladı. 1975 yılında İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik-Fizik bölümünden mezun olduktan sonra Lisansüstü Eğitimini “Business System Analysis & Design” konusunda İngiltere’de Londra City Üniversitesi’nde tamamladı. Üniversite yıllarında oldukça başarılı bir spor hayatı da bulunmaktadır. Lise yıllarında Bafraspor’da başladığı futbol kariyerine, İstanbul’da Fenerbahçe Genç ve “B” takımında devam etti ve başarılı kaptan kalecilik yaptı. 1972 yılında İstanbul Genç Karmasına ve oradan da Genç Milli Takıma seçilerek MİLLİ oldu zamanın değerli hocası Sabri KİRAZ tarafından Fenerbahçe “A” takımına terfi ettirildi. Lisansüstü eğitiminden sonra yurda dönüşünde Deniz Kuvvetlerinde askerlik görevini tamaladıktan sonra Yapı Kredi Bankasına hizmet veren BİLPA’da sistem geliştirme departmanında 5 yıl görev yaptıktan sonra 1986 yılında ARSKOM  Bilgisayar Danışmanlık ve Tic. Ltd. Şti şirketini kurarak ticarete atıldı. Bu gün bir çok başarılı projenin altına imza atmış bir yazılım uzmanıdır. 50 kişiye yakın uzmanın çalıştığı Uydu Haberleşme sistemlerinde ülkemizin aranan bir firması haline gelmiştir. 20 yılı aşkın zamandır Yeditepe Üniversitesi’de ülkemizin ihtiyacı olan Uydu Teknolojileri ve Kablosuz Ağlar konusunda misafir öğretim görevlisi olarak ders vermektedir. Deniz Ticaret odası meclis üyesi, 07 Meslek Grubu Başkanı olarak görev yapmaktadır. İstanbul Bafralılar Derneğinin 30 yıl başkanlığını yaptıktan sonra 1997 yılında kurulan ve Üniversitede okuyan Bafralı çocuklara burs veren Bafra Sağlık Eğitim Vakfının (BASEV) başkanlığını sürdürmektedir. Fenerbahçe kongre üyesi ayrıca Yüksek Divan Kurulu üyesidir. Şimdi birikimini ülke menfaatleri için değerlendirmek üzere siyasete atılmıştır.

 

BÜLENT ARSALN ABDULLAH ÖZDEMİR RÖPORTAJ
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500