BAFRA’DA İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI YAPILDI

İlköğretim Haftası Bafra’da  Coşkuyla Kutlandı Bafra ilçesinde 2023-2024 eğitim-öğretim yılı için bir kutlama programı düzenlendi.

BAFRA’DA  İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI YAPILDI
BAFRA’DA  İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI YAPILDI BafraHaber

İlköğretim Haftası, 15 Temmuz Şehitler Kent Meydanında Bafra İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu’nun  Atatürk Anıtına çelenk konması ve ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. 
2.tören ise Bafra 30 Ağustos İlkokulu salonunda  devam etti.
Kutlama Bafra 30 Ağustos İlkokulu  salonunda  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu yaptı.
Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu yaptığı konuşmada,’’ Yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlamanın sevincini yaşıyoruz. Başlangıçlar, umut ve heyecan barındırır içinde. İlk kez okula başlayacak olan öğrenci, mesleğe başlayan öğretmen, çocuğunu okulda ilk gününe getiren veli... Biz de sizinle her sene aynı taze heyecanı yaşıyoruz. Eğitim öğretim yolculuğumuzda; aramıza katılacak her bir fert,  bize güç ve zenginlik katacaktır.
Sevgili Öğrencilerimiz, Sizlerden çok şey bekliyoruz. Çünkü yapabileceğinizi biliyoruz. Her biriniz farklı yeteneklerde, farklı özelliklerde birer cevhersiniz. Aldığınız eğitim ve öğretim sizin ışıltınızı ortaya çıkaracak. Kendinizi keşfedecek, doğru ve verimli çalışmayla hedeflerinize ulaşacaksınız. Bu yolda hep yanınızda olacağız. Geleceğinizi inşa ederken memleketimizin geleceğinin de sizin elinizde olduğunu unutmayacaksınız. Okulları alelade binalardan ayıran tek şey sizin varlığınız. Siz varsanız ziller çalar, ders başlar ve bir bina "eğitim yuvası " olur. Yuvanıza hoş geldiniz!
Değerli Velilerimiz,Büyük emek ve fedakârlıklarla büyüttüğünüz evlatlarınız bizim geleceğimizdir. Bilin ki onlar bizim de gözbebeğimiz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da onları hep daha iyiye taşıyacağız. Memleketimizin aydınlık gençleri bizim ortaklığımızla yetişecektir. Sizin varlığınız bizler için çok önemlidir. İyi ki varsınız!
Değerli Meslektaşlarım,Eylül ayı takvimlerde sonbaharın başlangıcıdır. Öğretmenler için ilkbaharın başlangıcıdır eylül. Her eylül yeniden filizlenir içimizdeki meslek aşkı. Heyecanımız tazelenir, öğrencilerimizin gözlerindeki ışıltıyla. Yeni eğitim öğretim yılı için tatlı bir telaş kaplar içimizi. Biliyorum ki bu yıl da canla başla çalışacaksınız. Çünkü öğretmen, bir bireyin çalışkanlık konusunda örnek aldığı ilk insandır. Çocuklarımız sizden aldığı eğitim ve feyz ile yürüyecek aydınlığa. Geleceğimiz sizin güvenilir ellerinize emanettir.
2023-2024 eğitim öğretim yılının,  ülkemiz ve eğitim camiamız için hayırlı olmasını ve başarılar getirmesini diliyorum.‘’dedi.
Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen yaptığı konuşmada 2023-2024 eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileğinde bulundu.

Tören Bafra 30 Ağustos İlkokulu Öğrencilerinin hazırladıkları çeşitli etkinlikler ile son buldu.
Okuldaki  etkinliğe. Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkan vekili Ahmet Tokgöz, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Daire Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Mahalle Muhtarları, Okul Müdürleri. Öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

 

 

 

 

BAFRA İLKÖĞRETİM HAFTASI