BAŞKAN HAMİT KILIÇ’TAN ANLAMLI ZİYARET

BAŞKAN HAMİT KILIÇ’TAN ANLAMLI ZİYARET

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Basın Müdürü Ragıp Maden, Basın Büro elemanları Birol Bircan,Yusuf Aksoy ve Özel Kalem Müdürü Rasim Dinç 55 yıllık gazetecilik ve televizyonculuk yaşamını sonlandırma kararı alan Bafra Haber gazetesi sahibi Hasan Davran’ı makamında ziyaret ettiler.

Gündem - 2025-05-14 15:22:57

Başkan Kılıç: “Bafra sevgisini odak merkezi yaparak 55 yıl sürdürdüğünüz meslek hayatınızda objektif ve yapıcı yaklaşımınızla Bafra’mıza verdiğiniz katkılardan dolayı teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu yaşam dilerim.” yazılı plaketini takdim etti.
         
         Hasan Davran, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Kılıç ve ekibine teşekkürlerini iletti.

         Hasan Davran: “Basın hayatımda 55 yıldır basın ilkelerine uyarak Bafra’nın sosyal, kültürel, ekonomik, spor,eğitim konularında tarafsızlığımı  koruyup Bafra menfaatlerinde taraf oldum. Meslek yaşamımda hiçbir zaman maddi menfaat gözetmedim.
              Bafra Haber gazetesi bir maddi kazancın değil, bir idealin ürünüdür. Bafralıların üzüntülerini, sevinçlerini haber yaparak Bafra ve Bafra dışındakilerin gözü, kulağı, sesi olduk.
             55 yıllık basın hayatımda bize maddi ve manevi katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Sevgi ve saygılarımla…” dedi.

                Anı fotoğrafı çekilerek ziyaret ölümsüzleştirildi.

 

 

DİĞER HABERLER
bursa bayan escort bursa bayan escort bursa bayan escort bursa bayan escort bursa bayan escort bursa bayan escort bursa bayan escort alanya escort antalya escort diyarbakır escort
istanbul escort , escort istanbul , şişli escort , kadıköy escort , beylikdüzü escort , sakarya escort escort sakarya
canlı bahis siteleri bets10 kaçak iddaa