BAFRA'DAN DEPEMZEDELERİMİZE YAKACAK DESTEĞİ

BAFRA'DAN DEPEMZEDELERİMİZE YAKACAK DESTEĞİ

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından bölgelere yardımlar sürüyor.

Gündem - 2023-02-16 20:57:00

Depremin ilk gününden itibaren depremzedeler için var gücüyle çalışan Bafra’dan bu kez de bölgeye yakacak odun ve kömür gönderildi.

Bölgeye gönderilen gıda ve ihtiyaç malzemelerinin gönderilmesinin ardından, depremzedelerin ısınma ihtiyaçların karşılamak üzere odun ve kömür yüklü tırlar bölgeye gitti.

Depremzedelerin zorlu kış şartlarında ısınma ihtiyacını gidermek amacıyla bölgeye gönderilen iki tır Elbistan’daki afetzedelere, görevli ekiplerce dağıtıldı. Bölgeye gönderilen tırların ardından yeni odun ve kömür yüklü tırlar da yola çıkacak.

Bafra Belediyesi tarafından ayrıca Elbistan deprem bölgesindeki çadır alanına gerekli altyapılarıyla birlikte bir de mescid kurulumu yapıldı

 

.

 

DİĞER HABERLER
bursa bayan escort bursa bayan escort bursa bayan escort bursa bayan escort bursa bayan escort bursa bayan escort bursa bayan escort alanya escort antalya escort diyarbakır escort
istanbul escort , escort istanbul , şişli escort , kadıköy escort , beylikdüzü escort , sakarya escort escort sakarya
canlı bahis siteleri bets10 kaçak iddaa