Advert

ŞAİR ALAEDDİN DURSUN SOSYAL MEDYADA ZİRVEDE

Samsun On dokuz Mayıs İlçesi şairlerinden Alaeddin Dursun gerek şairlik yönüyle gerek biri kız olmak üzere; 3 epilepsi hastası çocuğuna devlet desteği ile ve eşi Havva Kaya Dursun ile birlikte bakmasıyla ve örnek aile fertleri olarak sosyal medya olsun Türkiye gündemi olsun zirvede kalmaya devam ediyorlar.

ŞAİR ALAEDDİN DURSUN SOSYAL MEDYADA ZİRVEDE
ŞAİR ALAEDDİN DURSUN SOSYAL MEDYADA ZİRVEDE BafraHaber

Aslen Artvinli olup On dokuz Mayıs ilçesinde ikamet eden Dursun Alesi'nden Alaeddin Dursun'un Türk edebiyat dünyasında " Sevda Çiçeğim " ve Gül Goncası " adlı 2 şiir kitabı olup Samsun ve Çarşamba TÜYAP Kitap Fuarları'na katılmaya devam ediyor.

Şair Alaeddin Dursun özellikle eşi Havva Kaya Dursun'a yazdığı sevgi konulu şiirlerle iyi bir aile babası ve eş  olduğunu da gösterip şu anda Bafra'da çıkacak olan 3. yeni şiir kitabının hazırlık çalışmaları için zaman zaman Bafra'ya gidiyor.

Alaeddin Dursun'un yanı sıra yine Bafralı şairlerden Birfani mahlaslı, emekli eğitimci  Mehmet Alan ile Bafralı şair İbrahim Ünlü, Bafralı gazeteci, şair Oktay Zerrin de yeni şiir kitapları için Alaeddin Dursun ile Bafra' da görüşmelerde bulunuyor.

Şair Alaeddin Dursun, Samsun Yazarlar Derneği tarafından " Yılın Babası ", eşi Havva kaya Dursun ise On dokuz Mayıs Belediyesi ile On dokuz Mayıs Gençlik Vakfı tarafından " Yılın Annesi " seçilmişlerdi.

Dursun Ailesi Engiz Mahallesi'ndeki mütevazi hayatlarını yaşamaya devam ederken çok sevdikleri aile dostları, komşuları ve şair arkadaşları kendilerini hiç yalnız bırakmıyorlar.

Alaedin Dursun ve eşi Havva Kaya Dursun kendilerine gösterilen bu sıcak ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Oktay ZERRİN- Samsun

 

ŞAİR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500