Advert

OMÜ Tıp Hastanesi Birçok Sosyal Sorumluluk Projesi Gerçekleştirdi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi, öğrencilerin sosyal sorumluluk yönlerinin arttırılması ve hastaların da motivelerini sağlamak için birçok sorumluluk projesi gerçekleştirdi.

OMÜ Tıp Hastanesi Birçok Sosyal Sorumluluk Projesi Gerçekleştirdi
OMÜ Tıp Hastanesi Birçok Sosyal Sorumluluk Projesi Gerçekleştirdi Admin

Nükleer Tıp Bölümü çalışanları, el emeğiyle yaptıkları hediyeler hazırladı. Hazırlanan hediyeler Çocuk Hastanesinde yatan hastalara Başhekim Prof. Dr. Fatih Özkan ve Nükleer Tıp Ekibi eşliğinde dağıtıldı. Üniversite bünyesinde faaliyet gösteren Türk Tıp Öğrencileri Uluslararası Komitesi Topluluğu İnsan Hakları ve Barış Çalışma Kolu öğrencileri ise hastalara moral vermek ve mutlu etmek amacıyla çocuk hastanesini ziyaret ederek çocuklara çeşitli kitaplar hediye etti.

Sosyal etkinlikler kapsamında Psikiyatri servisinde yatan hastaların, Atakum Halk Eğitim Merkezi Öğretmeni Çiğdem Karatürk Erdal ve uğraşı hemşiresi İlknur Saraç tarafından gördükleri el sanatları kursuyla yapılan uğraşı çalışmaları ürünleri sergilendi. OMÜ Öğrenci Toplulukları ve Üniversite gönüllü öğrencilerinin katılımıyla sağlanan etkinliği birçok kişi ziyaret etti.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak Tıp Fakültesi Hastanesi çalışanlarına duyarlı çalışmaları için teşekkür ederiz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500