BAFDER Başkanı TOLGAHAN ACAR ve Yönetimi Bafra'da bir dizi ziyarette bulundu

İstanbul Kadıköy Bafra Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin (BAFDER) yeni seçilen başkanı Tolgahan Acar ve Onursal Başkanı (BAFRALILAR EĞİTİM SAĞLIK VAKFI BAŞKANI) Bülent Arslan ve yönetim kurulu üyeleri Bafra'ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundular.

BAFDER Başkanı TOLGAHAN ACAR ve Yönetimi Bafra'da bir dizi ziyarette bulundu
BAFDER Başkanı TOLGAHAN ACAR ve Yönetimi Bafra'da bir dizi ziyarette bulundu Admin

İstanbul Kadıköy Bafra Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin (BAFDER) yeni seçilen başkanı Tolgahan Acar ve Onursal Başkanı (BAFRALILAR EĞİTİM SAĞLIK VAKFI BAŞKANI) Bülent Arslan ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar ve Kuyumcu Turgut Şahinol'un  misafiri olarak Şehir Kulübü'nde bir araya geldiler.

Heyet Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel'i makamında ziyaretlerinde Kaymakam Türkel'e yeni görevinde başarılar dileyerek tek tek kendilerini tanıttılar ve sivil toplum kuruluşu olarak her zaman Bafra'nın hizmetinde olacaklarını belirttiler. Türkel'de "Bafra'mızın gelişmesi  ve sorunlarının çözümü için ortak akılda projeler üretip sorunların çözümünde derneklerin büyük katkısı olacağına inanıyorum. Bu düşüncelerle yeni seçilen yönetiminize başarılar diliyorum."dedi.

Tolgahan Acar ise konuşmasında "Biz Bafra aşığıyız. Bize ne görev düşerse katkı sağlayamaya her zaman hazırız." dedi.

Konuşmaların sonunda Tolgahan Acar ve Onursal Başkan Bülent Arslan tarafından Bafra'nın simgesi 3 Boyutlu Çetinkaya Köprüsü'nün maketi Kaymakam Ali Fuat Türkel'e takdim edildi.

Daha sonra heyet Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'i makamında ziyaret etti. Zihni Şahin yeni göreve seçilen Başkan Tolgahan Acar ve Yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Zihni Şahin konuşmasında "Ben elimden geldiği kadar fırsat buldukça tüm sivil toplum kuruluşlarının düzenledikleri faaliyetlere katılıyorum. Bafralılık ruhunun bu gibi etkinliklerde daha da pekiştiğini yaşayarak gören biri olarak önümüzdeki aylarda tüm sivil toplum kuruluşlarını ve Bafralıları düzenleyeceğimiz bir etkinlikte Bafra'ya davet etme düşüncesindeyim. " dedi.

Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanını ziyaretlerinden sonra  Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner'i makamında ziyaret ettiler.

Osman Tosuner 'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek "Yeni seçilen yönetime çalışmalarında başarılar diliyorum.  Bafra Ovası verimli topraklarıyla üreticilerin  yılda 3 ürün aldığı  son yıllarda tarıma dayalı sanayinin gelişmesiyle Türk Tarımı'nda söz sahibi olan ilçemizdir. Ziraat odası olarak 34 Bin üyemiz bulunmaktadır. Çiftçilerimize toprak tahlil laboratuarını faaliyete geçirerek bünyemizde bulunan ziraat mühendisleriyle daha kaliteli ürün üretmede katkı sağlıyoruz. Yatırımcı işadamlarının Bafra'mızda iş alanları kurmalarını arzuluyoruz." dedi.

Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar'ı makamında ziyaret ettiler.

Göksel Başar yeni yönetimi kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Başar "Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının Bafra'da sanayinin gelişmesi için öncelikle Bafra Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni iş sahalarının kurulması için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz.  Öncelikle de Medikal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin en kısa zamanda hizmete girmesini arzuluyoruz." dedi.

BAFDER Başkanı Tolgahan Acar "Yönetim olarak İstanbul'daki işadamlarına Bafra'da yatırım yapmaları için Bafra'daki gelişmeleri anlatarak onlardan Bafra'ya yatırım yapmalarını isteyeceğiz." dedi.

İstanbul Bafra Eğitim Sağlık Vakfı Başkanı Bülent Arslan konuşmasında "Bizde Vakıf olarak Bafra'mızın gençlerine eğitimde katkı sağlamak amacıyla eğitim bursları verip, onlara destek oluyoruz.  Bafra Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanlığı dönemimde Bafra'yla iyi diyaloglar içerisinde Bafra'mızın sosyal kültürel eğitim projelerine katkı sağladık. Bu faaliyetlerin devam etmesi için yeni yönetime seçilen genç arkadaşlarımızın da aynı duyarlılık içerisinde katkı sağlayacaklarına inancım tamdır. Bunun için kendilerine her zaman desteğimiz sürecektir." dedi.

Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretlerini tamamladıktan sonra Kuyumcu Turgut Şahinol'un misafiri olarak Şehir Kulübü'nde Bafra'mızın geleneksel lezzetlerinin olduğu yemek davetine katıldılar.

Başkan Tolgahan Acar Bafra ziyaretlerinde kendilerine gösterilen misafirperverlik için teşekkür edip "Bizler yeni yönetim olarak bundan sonrada Bafra'mız için yapılacak projelerde bizden önceki dönemlerde olduğu gibi canla başla çalışarak hizmet etmeye hazırız. İstanbul ve Bafra arasında köprü olacağız. Biz Bafra sevdalısıyız. Bizler İstanbul'da yaşıyoruz ama Bafra'yı çok özlüyor, seviyoruz ve önem veriyoruz. Gelecek aylarda fırsat buldukça diğer sivil toplum kuruluşlarını da ziyarete geleceğiz. "dedi.